fbpx

FRISS HÍREK

Az éjszaka kivezette a kormány a benzinárstopot – a Mol kutakon 641 forint a 95-ös benzin

- Advertisement -

A kormány a Mol javaslatára megszünteti az üzemanyagár-stoppot – ezt jelentette be Gulyás Gergely Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával kedd éjszaka tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján. A lépés 23 órától életbe is lépett, onnantól a Mol kutakon 641 forint lesz a 95-ös benzin és 699 forint a dízel literenkénti ára – írják egybehangzóan az országos portálok.

A Mol-vezér hozzátette, a termelésből hiányzó benzin nagy részét az elmúlt hetekben Szlovákiából hoztak át. Az üzemanyag-hiányra és a logisztikai problémákra egyedül az import lehet megoldás. „Vissza kell állítani az importot”. Ez nem történik meg egyik napról a másikra – tette hozzá.

A kivezetés emelni fogja az inflációt – mondta újságírói kérdésre Gulyás Gergely. A miniszter hangsúlyozta: “a kormány fenntartotta az ársapkát ameddig meg lehetett tenni.”

Hasonló cikkünk:  Ismered az Eozinvilágot? Ismertesd meg a gyermekeddel is!

(24.hu, 444.hu)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...