fbpx

FRISS HÍREK

A rendőrség cáfolja a TV2 riportjának állításait egy kiskőrösi ügyben

- Advertisement -

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság határozottan cáfolja a TV2 riportjának tartalmát, amely a „Gyerekek előtt mutogatja a nemi szervét” címen jelent meg – írja a Police.hu.

A TV2 Tények 2023. január 28-i műsorában a riporter azt állította, hogy egy férfi rettegésben tartja a kiskőrösieket, diákokat támadott meg, illetve orális szexre kényszerített egy láthatóan kiskorú iskoláslányt.

2022. júliusában a rendőrség birtokába jutott egy fénykép, amelyen egy pár a városközpontban orálisan létesített szexuális kapcsolatot. Az eljárás során kiderült, hogy egy akkor 39 éves férfi és egy 41 éves nő látható a – Tényekben is bemutatott – képen. A beszerzett adatok szerint a szexuális cselekményt mindketten akarták, így őket közerkölcs megsértése szabálysértés miatt vonták felelősségre. A képen látható férfi ellen szeméremsértés miatt is indult nyomozás, amely vádemelési javaslattal zárult az elmúlt évben.

Hasonló cikkünk:  Az 52-es főút fáinak kijelölése indokolt volt, de kivágásukra egyelőre nincs szükség

Tehát az igazság az, hogy a férfi ellen olyan eljárás nincs és nem is volt, amelyben kiskorú lenne az érintett. A kiskőrösi gyerekek és felnőttek nincsenek veszélyben, szemben a TV2 Tények műsorában elhangzottakkal.

„Sajnos a Tények riportere nem a rendőrségtől származó, hiteles információkat, hanem olyan – nem visszaellenőrzött – tartalmakat vett alapul, mely félrevezette a lakosságot” – áll a rendőrség nyilatkozatában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...