fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Április végén már felvették a Fideszbe, de a tagkártyát december végén kapta meg Gáspár Győző

- Advertisement -

Gáspár Győző, az ország Győzikéje be szeretett volna lépni a Fideszbe, amire a párt igent mondott, így 2022. márciusában ki is töltötte a tagfelvételi lapját, majd április végén fel is vették. Azonban december végéig kellett várnia, mire átvehette a tagkártyáját Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől.

Azért csak 2022. december 20-án kapta meg a Fidesz-tagkártyát, mert egyéb tennivalói, illetve az Ázsia Expressz forgatása miatt előbb nem tudta átvenni. Gáspár a Fidesz szécsényi alapszervezetéhez csatlakozott, így már részt vehet taggyűléseken is.

Gáspár Budai Gyula társaságában töltötte ki a tagfelvételi lapot a külügyminisztériumban, a március 15-i Békemeneten már az első sorban vonult Bencsik András mellett. Később a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy nagyinterjút adott a Hit Gyülekezete rádiójának: állítása szerint eddig a szerződései megtiltották, hogy politikai véleményt nyilvánítson, de egyébként mindig is fideszes volt.

Hasonló cikkünk:  A jelek szerint Orbán Viktor politikai őrségváltásra készül

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...