fbpx

FRISS HÍREK

Hogyan segítheti az elektronikus fizetés a vállalkozásokat?

- Advertisement -

A hagyományos, készpénzzel történő fizetésnek is megvannak a maga előnyei, ám a világ változik, és változnak a fizetési szokások is. A vállalkozásoknak ehhez a változó környezethez alkalmazkodniuk kell, különben hátrányba kerülnek a versenytársakkal szemben. Ez hosszú távon a vállalkozás sikertelenségét eredményezheti.

Miért szeretnek a vásárlók bankkártyával fizetni?

A vevők számára ma már természetes a bankkártyával történő fizetés. A vásárlónak nincs szüksége arra, hogy mindig elegendő készpénz legyen nála. Nem kell a készpénzfelvétel költségeit fizetnie. A kereskedők a bankkártyás fizetésnek kezdetben nem mindig örültek, hiszen nem azonnal, hanem csak később jutottak a pénzükhöz. Ma már a kedvező fizetési megoldások jóvoltából ez az időkiesés minimálisra csökkenthető.

A BizPay által kínált szolgáltatásokkal sok vállalkozás könnyíti meg a bankkártyás fizetési módszereit. A cég gyors és modern asztali terminálokat, mobil terminálokat kínál, valamint Soft POS megoldást, és webshopok online fizetését teszi lehetővé. A BizPay néven megtalálható BizWorks Kft a Wordline hivatalos partnereként maximálisan megfelel a biztonsági követelményeknek. A nemzetközi háttér is garantálja a szolgáltatás kiváló minőségét.

Miért előnyös a vállalkozásodnak az elektronikus fizetés?

  • Az elektronikus fizetés hatékonyabb tud lenni a hagyományos fizetési módoknál, ugyanis nem kell a készpénzzel bajlódni, nem kell azzal foglalkozni, hogy a megfelelő címletek mindig rendelkezésre álljanak. Ezzel időt és energiát spórolsz meg a vállalkozásod számára.
  • Ha modern, gyors és üzembiztos terminált használsz, az ügyfelek elégedettek lesznek, hiszen gördülékenyen tudnak fizetni a bankkártyájukkal. Nem kell perceket arra várni, hogy a terminál üzemképes legyen. A vásárló számára igen bosszantó tud lenni, ha a terminál nem működik, és nem tud fizetni, vagy kénytelen készpénzt felvenni egy bankautomatából, hogy fizetni tudjon. Szívesebben megy olyan boltba, ahol garantáltan tudja használni a bankkártyáját. A több vásárló pedig nagyobb forgalmat, vagyis az értékesítés növekedését eredményezi. Így előnyökre tehetsz szert a konkurenciával szemben. 
  • Az elektronikus fizetéssel a vállalkozásod költségei is csökkenthetők, ugyanis a bankkártya-szolgáltatótól különböző kedvezményeket is kaphatsz. Azért is előnyös, mert nem szükséges számlákat nyomtatnod és azokat postáznod. 
  • Ez a fizetési megoldás biztonságos az ügyfél számára, hiszen az adatai titkosítva vannak, ezáltal nem kerülhetnek illetéktelenekhez.
Hasonló cikkünk:  Cégkivonat mindössze pár perc alatt? Igen, lehetséges!

Ha céged pénzügyi folyamatait zökkenőmentessé szeretnéd tenni egy jól működő bankkártya-elfogadási rendszer segítségével, akkor érdemes felvenned a kapcsolatot a BizPay szakembereivel. Ők garantáltan megtalálják és lehetővé teszik számodra az egyedi elvárásaidnak megfelelő fizetési megoldásokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...