fbpx

FRISS HÍREK

Kis bódéjában megfagyhatott volna a KTE volt focistája, a Városrendészet segített 

- Advertisement -

A segítség szinte az utolsó pillanatban érkezett, mivel segítő kezek nélkül a mozgásában korlátozott férfi a téli fagyok idején a szerény kis bódéjában megfagyhatott volna. Petényi Tibor, aki a KTE focistája volt a nyolcvanas években, egy olyan lemezbódéban lakik, ahol a fatüzelés nem megoldható, ezért csak a villanyfűtéssel lehetne fűteni, azonban a villanyt az amputációt követő 4,5 éves rehabilitációja alatt kikapcsolták.

December 12-én érkezett a bejelentés a Kecskeméti Városrendészethez, miszerint egy, a Kiskertvárosban élő, többszörösen hátrányos helyzetben lévő, súlyos mozgáskorlátozott férfi segítségre szorul.

Karácsonyig mindössze másfél hét volt. A Városrendészet külterületi szolgálatot teljesítő felügyelője, Suba Ágnes koordinációjának köszönhetően Petényi Tibor környezetében élő, neve elhallgatását kérő, igazi önzetlen fiatalember, egy – szintén a neve elhallgatását kérő – alapítvány és az MVM partner Térvillszer Kft-nek összefogása eredményeként december 23-án felgyulladt a villany, melegséget biztosítva Tibornak.

Hasonló cikkünk:  Feszültségek terhelik a KTE tavaszát, lesz-e szép finis a bajnokságban?

Azóta több felajánlást és segítséget is kapott Tibor, részben a Kiskertváros lakóitól, illetve a Kecskeméti Kiskertváros Egyesülettől.

Szeretnék, ha a régi futballcsapat még élő tagjai felvennék a kapcsolatot Petényi Tiborral, aki csak egy jó szóért is nagyon hálás tud lenni. Petényi a 70-es és 80-as években a KSC-ben és a KTE-ben is játszott.

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...