fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Kis bódéjában megfagyhatott volna a KTE volt focistája, a Városrendészet segített 

A segítség szinte az utolsó pillanatban érkezett, mivel segítő kezek nélkül a mozgásában korlátozott férfi a téli fagyok idején a szerény kis bódéjában megfagyhatott volna. Petényi Tibor, aki a KTE focistája volt a nyolcvanas években, egy olyan lemezbódéban lakik, ahol a fatüzelés nem megoldható, ezért csak a villanyfűtéssel lehetne fűteni, azonban a villanyt az amputációt követő 4,5 éves rehabilitációja alatt kikapcsolták.

December 12-én érkezett a bejelentés a Kecskeméti Városrendészethez, miszerint egy, a Kiskertvárosban élő, többszörösen hátrányos helyzetben lévő, súlyos mozgáskorlátozott férfi segítségre szorul.

Karácsonyig mindössze másfél hét volt. A Városrendészet külterületi szolgálatot teljesítő felügyelője, Suba Ágnes koordinációjának köszönhetően Petényi Tibor környezetében élő, neve elhallgatását kérő, igazi önzetlen fiatalember, egy – szintén a neve elhallgatását kérő – alapítvány és az MVM partner Térvillszer Kft-nek összefogása eredményeként december 23-án felgyulladt a villany, melegséget biztosítva Tibornak.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméti énekesekkel köszöntötte az RTL 2023-at

Azóta több felajánlást és segítséget is kapott Tibor, részben a Kiskertváros lakóitól, illetve a Kecskeméti Kiskertváros Egyesülettől.

Hasonló cikkünk:  Kultúra Közös Piaci alapon - David Yengibarian az új programsorozat első előadója

Szeretnék, ha a régi futballcsapat még élő tagjai felvennék a kapcsolatot Petényi Tiborral, aki csak egy jó szóért is nagyon hálás tud lenni. Petényi a 70-es és 80-as években a KSC-ben és a KTE-ben is játszott.

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...