fbpx

FRISS HÍREK

Ördögszarv és középső ujj fogadta a Polgári Válasz csütörtöki demonstrációját

- Advertisement -

“Tanár nélkül nincs jövő!” felirat került csütörtökön a Szolnoki úti aluljáró belvárosi oldalára. Bár a tanári sztrájkhét csak hétfőn kezdődik, a Polgári Válasz előre bejelentett demonstrációval üzent a kecskeméten átutazó autósoknak.

A Polgári Válasz többször is kifejezte szolidaritását a tanárok mellett. Csütörtökön Aczél Dániel pártelnök és a párt további 6 tagja egy “Tanár nélkül nincs jövő!” feliratú molinót erősített a vasúti átjáróhoz.

“Sokszor emeltük fel a szavunkat a pedagógusokat ért atrocitásokkal szemben. Elsőszámú prioritásként kezeljük a közoktatás kérdését.” – Válaszolta Aczél Dániel a KecsUPnak.

“Többek között a PDSZ által jövő hétre meghirdetett sztrájksorozatra előhangolván volt pl a fenti akciónk is. Innen is biztatjuk az embereket, hogy aki teheti vegyen részt a sztrájkokon. Ahogy a molinónkon is olvasni lehet: „Tanár nélkül nincs jövő!”

Hasonló cikkünk:  Hosszabb, több részleget érintő sztrájk lehet a Mercedes-gyárban, ha nem haladnak a bértárgyalások

“Ez az üzenet mindent elmond. Nem lehet belekötni, és teljesen kiállunk mellette. Rá akartuk hangolni az embereket a hétfőn induló sztrájkhétre.”– Tette hozzá Beke Bálint, a Polgári Válasz Dél-Alföldi régiószervezője. – “A héten is ki fogjuk fejezni a szolidaritásunkat posztokban és üzenetekben.

Az emberek a legtöbben támogatóak, mutatják a rock and rollt meg a lájkot. Nagyon kevesen jelzik, hogy nem tetszik az üzenet. Volt, aki bemutatott nekünk.”

Az üzenet 12 és 16 óra között volt látható a konzervatív jobboldali párt képviseletével. A pártelnök nem erősítette meg, hogy még várható lesz ehhez hasonló demonstráció Polgári Választól a január 23-án induló sztrájkhéten, azonban készülnek az országos sztrájkra.

Képek: Polgári Válasz

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...