fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Pipacsmintás, lopott bicajjal kerekezett az autópályán a lengyel sofőr

- Advertisement -

A Bács-Kiskun vármegyei rend őrei előzték meg a még nagyobb bajt, amikor véget vetettek a lengyel férfi életveszélyes mutatványának. A pipacsmintás kerékpárral közlekedő külföldit a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

2023. január 16-án 18 óra körül jelentette be a rendőrségen egy kunszállási lakos, hogy a bekerítetlen tanyája udvaráról elvitte valaki a kerékpárját. A polgárőröknek is szólt, egyikük éppen a közelben volt, így ő ért elsőként a károsult ingatlanához. A polgárőr hívta a helyi körzeti megbízottat, aki közölte: megvan a bicikli.

Egy autós tett bejelentést a tevékenység-irányítási központba, miszerint egy férfit látott az autópályán kerékpározni, nem messze a lopás helyszínétől. A vármegyei autópálya alosztály munkatársai azonnal a kerekező keresésére indultak, bízva abban, hogy a gyorsaságuk akár életet is menthet, hiszen a sztrádán biciklizni nem csupán tilos, hanem életveszélyes is.

Hasonló cikkünk:  Hamarosan itthon is kínálhatnak a bankok kriptoeszközöket

Rövid időn belül meg is találták azt a lengyel férfit, aki éppen a lerobbant kamionjához kerekezett a lopott kerékpárral. A 30 éves sofőr nem adott arra magyarázatot, hogy került hozzá a kétkerekű, de elismerte, hogy azt ő tulajdonította el. A piros pipacsmintás kerékpárt a tulajdonosa azonnal visszakapta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai a lengyel sofőrt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A vizsgálók kezdeményezik a férfi bíróság elé állítását.

via police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...