fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Pipacsmintás, lopott bicajjal kerekezett az autópályán a lengyel sofőr

A Bács-Kiskun vármegyei rend őrei előzték meg a még nagyobb bajt, amikor véget vetettek a lengyel férfi életveszélyes mutatványának. A pipacsmintás kerékpárral közlekedő külföldit a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették.

2023. január 16-án 18 óra körül jelentette be a rendőrségen egy kunszállási lakos, hogy a bekerítetlen tanyája udvaráról elvitte valaki a kerékpárját. A polgárőröknek is szólt, egyikük éppen a közelben volt, így ő ért elsőként a károsult ingatlanához. A polgárőr hívta a helyi körzeti megbízottat, aki közölte: megvan a bicikli.

Egy autós tett bejelentést a tevékenység-irányítási központba, miszerint egy férfit látott az autópályán kerékpározni, nem messze a lopás helyszínétől. A vármegyei autópálya alosztály munkatársai azonnal a kerekező keresésére indultak, bízva abban, hogy a gyorsaságuk akár életet is menthet, hiszen a sztrádán biciklizni nem csupán tilos, hanem életveszélyes is.

Hasonló cikkünk:  Az éjszaka kivezette a kormány a benzinárstopot - a Mol kutakon 641 forint a 95-ös benzin

Rövid időn belül meg is találták azt a lengyel férfit, aki éppen a lerobbant kamionjához kerekezett a lopott kerékpárral. A 30 éves sofőr nem adott arra magyarázatot, hogy került hozzá a kétkerekű, de elismerte, hogy azt ő tulajdonította el. A piros pipacsmintás kerékpárt a tulajdonosa azonnal visszakapta.

Hasonló cikkünk:  Illik tudni, csak engedéllyel és nappal nyithatunk be Novák Katalin irodájába

A Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai a lengyel sofőrt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A vizsgálók kezdeményezik a férfi bíróság elé állítását.

via police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...