fbpx
8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Wellnessélmények télen is, egy alpesi szállodában

- Advertisement -

Hol van már a tavalyi nyár, amikor is elfelejtkezhettünk a minden nap ránk váró feladathalmazról, és csak a nap sugarait vagy a tenger hullámait élvezhettük. A munkahelyi stressz, az otthoni tennivalók egyre csak jönnek és nincs megállás. Ilyenkor bizony magunknak kell álljt parancsolni és beiktatni egy-egy évközbeni pihenős utazást.

Utazás egy közeli, de mégis messzi helyre

Akkor tudunk igazán kikapcsolódni, ha minél távolabb megyünk lakóhelyünktől. Olyankor nem csupán feltöltődünk az új élmények által, hanem kellően tudjuk szemlélni saját magunkat és életünket, és akár új döntéseket is hozhatunk, a hazautazást változások fogják követni.

Ha külföldre megyünk, biztosan egy seregnyi élmény vár ránk. Autóval sincs messze, de már átlépjük a határt, ha az osztrák Karintiába megyünk, ahol is az egész családot várja a Hotel OTP Birkenhof**** családbarát szálloda. Ez a hely nemhogy családbarát, de még a négylábú kedvencek is örömmel látott vendégek.

A Birkenhof wellness és spa fürdőkomplexuma olyan repertoárját adja a testi és lelki kezeléseknek, hogy szinte lehetetlen választani. Az az egy biztos, hogy felfrissülve és boldogan fogunk majd hazatérni.

A wellness pozitív hatásai

Ha sikerül munka után egy forró fürdőt venni a kádban, már akkor is érezhetjük, hogy mennyivel könnyebbnek érezzük utána a nehézségeket. Ha egy kissé távoli helyen, ahol nincs más dolgunk, mint relaxálni és közben még támogató kezeléseken is részt tudunk venni, olyan átalakulásnak leszünk részesei, amelyről korábban még álmodni sem mertünk.

Hasonló cikkünk:  Jön az európai törvény a közmédia függetlenségéről

A számtalan masszázs szolgáltatás, a különféle testkezelések, arcpakolások és egyéb speciális terápiák egyaránt hatással vannak a test-lélek-szellem hármasára. Ha az egyik területen beindítanak változásokat, az kihat a többire is.

Beindul a méregtelenítés, felpezsdül a vérkeringés és az addig szunnyadónak vélt energiák aktivizálódnak, és az egész test sokkal tisztábbá és egészségesebbé válik. A wellnesskezeléseket igénybe lehet venni akár egy hétvégén is. Nézze meg a Hotel Birkenhof ajánlatait, és biztos talál kedvére valót!

Wellness a családdal

Gyerekes szülőként sokszor azért nem merünk nekivágni akár egy pihenős hétvégének, mert elegünk van az állandó csomagolásból vagy félünk, hogy mi lesz, ha a gyerek nem tud magának elfoglaltságot találni, ha mi nem tudunk miattuk kikapcsolódni. Szerencsére a Hotel Birkenhof ebben is a segítségünkre van.

Egyrészt a spa részleg úszómedencéi minden korosztálynak biztosítanak élményeket, másrészt, ha a szülők szeretnének kettesben maradni, akkor a szálloda szakképzett és magyaros vendégszeretettel megáldott animátor csapata igény esetén gyermekfelügyeletet biztosít. Nem utolsósorban kisgyerekeseknek a szálloda biztosítja a nélkülözhetetlen kellékeket, mint pl. fürdetőkádat, babaágyat, etetőszéket, cumisüveg-melegítőt, így ennyivel is kevesebb az a holmi, amivel útnak lehet indulni. További részletekért böngéssze át a szálloda ajánlatait, vagy keresse készséges munkatársait, akik mindenben segítenek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...