fbpx

FRISS HÍREK

Gyurcsányozni a vereség forgatókönyve – mondta Gyurcsány

- Advertisement -

A hétvége mozgalmas volt, ami az ellenzéki pártok rendezvényeit illeti, mert az LMP és a Momentum is összeült. Mindkét pártrendezvényen felemlegették az ellenzéki összefogás sikertelenségét, az LMP-nél Ungár Péter társelnök, a Momentumnál Donáth Anna beszélt erről. A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc nem hagyta ezt válasz nélkül, csütörtök reggel a közösségi oldalán reagált.

„Az ellenzéki összefogás nem halott. Egyelőre még nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő” – fogalmazta meg Gyurcsány, pontokban összefoglalva a véleményét a helyzetről.

Csak egy útja van a Fidesz legyőzésének a pártelnök szerint: „vagy mindenki közösen a mi oldalunkon, vagy marad a Fidesz”. Hozzátette: a DK-val szemben „politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott”, aztán megismételte amit a saját, vasárnapi évértékelőjében már kifejtett: „Aki nincs a Fidesszel szemben, az mellette van, és a haza ellen van.”

Végezetül hozzátette, hogy „Harc van. Aki nem érti a harc szabályait, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van. Autófényező?”

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...