fbpx

FRISS HÍREK

Vajon minden nappali sokba kerül?

- Advertisement -

Talán a nappali az a helyiség, ahol a legtöbbet időzik a család apraja-nagyja. Ez a helyszíne a társasjátékoknak, a mély és őszinte beszélgetéseknek, a chillelős sorozatmaratonoknak, a baráti és rokoni összejöveteleknek.

Nem csoda hát, hogy azt szeretnénk, minden a lehető legszebb és legkényelmesebb legyen ebben a központi helyiségben. Csakhogy amint elkezded nézegetni a népszerű lakberendezési áruházak kínálatát, az árak visszarántanak a valóság talajára. Mai cikkünkben annak jártunk utána, hogyan rendezheted be szépen a nappalidat úgy, hogy nem örököltél egy nagyobb összeget, és bankot sem robbantottál.

Minőség elérhető áron

Szerencsére a Prémium bútoráruház nappali bútorkínálatának összeállítása közben minden pénztárcavastagságra gondolt, így a legdrágább luxustermékek mellett a lehető legkedvezőbb árú bútorokat is felvonultatja a kínálatában.

Ezáltal azok is stílusos és kényelmes nappalit tudnak berendezni, akik nagyon szerény kerettel rendelkeznek.

De mégis mi férhet bele egy szűkös keretbe? Mutatjuk is az ötleteket!

Szűkös keret, nagyszerű megoldások

Érdemes nem feladni a keresést, ugyanis valóban vannak olyan alkalmi vételek, amelyeket egyszerűen nem szabad kihagyni. A Prémium bútoráruház több ilyen nappali összeállítást is kínál:

  • A skandináv stílus szerelmeseinek letisztult bútorokat kínál: szürke kanapét, fotellel, amelyet alig 100 000 Ft-ért szerezhetsz be.
  • De választhatsz kétszemélyes velúrbársony kárpitozású kanapét is, amely anyagának köszönhetően egyből a nappalid éke lesz. Persze egy kanapé, legyen az bármilyen pazar, önmagában még kevés lehet, de egy puffal kiegészítve máris teljes a hatás – ráadásul mindezt akár 60 000 Ft-ból is megteheted.
  • Ha igazán kényelmes nappalira vágysz, akkor a puff, pad, kanapé és fotel kombinációt választod. Ezek együttese igazán egyedi látványt nyújt, kiváltképp, ha játszol kicsit a színekkel, de egyenként is csodáló tekintetek kereszttüzében fognak fürdőzni – mindezt alig valamivel 150 000 Ft feletti árért.
  • Akadnak rendhagyó megoldások is, így például választhatsz bő 30 000 Ft-ért olyan kanapét, amit elsősorban irodai környezetbe vagy várótermekbe szántak, de tökéletesen megállja a helyét az otthoni környezetben is.
Hasonló cikkünk:  Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

Meglepő, de lehetséges

Minden bizonnyal te magad is meglepődtél ezeken a kedvező árakon, hiszen akármelyik nagyáruház kanapékínálatát pásztázva alig akad olyan termék, ami félmillió forint alatti árat kóstálna, sokszor egy egyszerű karosszék is több százezer forintba kerül.

Csakhogy nem csupán ezek a közkézen forgó áruházak léteznek, így érdemes szétnézni a többi bútoráruház kínálatában is, hiszen találhatsz benne rejtett kincseket, amint a fenti ábra mutatja.

Nincs más hátra, mint kiválasztani azt, ami stílusban, méretben és színben passzol, és hamarosan már te magad is az újdonsült nappalidat élvezheted – hidd el, ki sem akarsz majd mozdulni a kényelméből!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...