fbpx

FRISS HÍREK

A Karc FM-ből Hír FM lehet

- Advertisement -

Nem hivatalos információk szerint – ami a Media1-hez szivárgott ki – hamarosan Hír FM lesz a Karc FM-ből. A kormánypárti KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) alá tartozó médiaholding, a Mediaworks médiabirodalom része a Karc FM, amelyen műsora van például Bayer Zsoltnak, Jeszenszky Zsoltnak, Stefka Istvánnak és Gajdics Ottónak is.

A tervezett névváltás abból is következtethető, hogy a Média1.hu rátalált a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) egyik adatbázisában a Karc FM Média Kft. szóvédjegy-regisztrációjára, amit Hír FM névvel nyújtott be január 25-én.

Amennyiben az SZTNH elismeri a védjegyoltalmat, akkor a jövőben ilyen néven csak a Karc FM lesz jogosult médiaszolgáltatást működtetni. Az internetes jelenlétet is elkezdték már előkészíteni, mert a Mediaworks Hungary Zrt. idén január végén, nem sokkal a védjegyoltalmi kérelem előtt levédte a hirfm.hu címet – tudta meg ezt is a Media1.hu.

Hasonló cikkünk:  Ahol a napkeletnek tartó erős sodrú Duna hirtelen délnek kanyarodik, itt fekszik Kisoroszi

A tervezett névváltás oka lehet, hogy a HírTV egyre szorosabban együttműködik az eddig Karc FM néven működő rádióval, most is több műsoruk közösen készül. Ha a rádió felveszi a Hír FM nevet, az még jobban kifejezheti a két médium közötti szoros kapcsolódásokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...