fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Hogyan gondolkodik egy egyedülálló férfi?

Talán senkit nem lepünk meg azzal, ha azt mondjuk, hogy az életünk szinte minden része úgy felpörgött, hogy alig bírjuk követni. Legyen szó munkáról, mozgásról, esetleg családról vagy szórakozásról, az egyedülálló férfiakkal gyakran megesik, hogy a lista aljára kerül a szexuális élet, így elhanyagolják azt. Persze nem minden életszakaszba fér bele egy partner, család, de ez teljesen rendben is van. Viszont nem árt ügyelni saját magunkra, hogy boldogok és egészségesek legyünk, lehetőleg minden tekintetben. 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan gondolkodik egy egyedülálló férfi. 

Szexuális élet a 21. században

Az első és legfontosabb, hogy bár manapság kicsit másként zajlanak az együttlétek, mint korábban, fontos törődni magunkkal. Persze az alapok ugyanazok, viszont az emberek többsége annyira rohan, hogy még szex közben is siet valahova. Egyedülállóként amúgy is nehéz helyzetben vannak a férfiak, viszont nem szabad ezt annyiban hagyni. A Szeresdmagad.hu realisztikus maszturbátorait sokszor be lehet vetni, ha valaki túlzottan magányos. Ez az első lépés, hogy egy kicsit törődjünk magunkkal. 

Egyedülállónak lenni sokszor nagyon buli tud lenni, hiszen nem húzunk fel senkit, nem gyakorlunk nyomást a másikra. Biztosan tudjuk, hogy mire vágyunk, mit kapcsoljunk be és hogyan elégítsük ki az igényeinket. Ehhez azonban az elején lehet, hogy kísérletezésre lesz szükség. Ha például valaki még sosem próbált meg behatolni egy előbb említett realisztikus férfi maszturbátorba, akkor itt az ideje, hogy megtegye. Nekünk el lehet hinni, hogy tényleg majdnem olyan lesz, mint az igazi. 

Hasonló cikkünk:  Egy hét alatt közel 100 földrengés pattant ki Békés vármegyében, amelyet emberi tevékenység is okozhatott

Válogassunk össze új fehérneműket!

Hasonló cikkünk:  Egy hét alatt közel 100 földrengés pattant ki Békés vármegyében, amelyet emberi tevékenység is okozhatott

Akár egy új fecskéről, akár boxerről van szó, itt az ideje feltölteni a raktárakat. Sokkal izgalmasabbá válnak a hétköznapok, ha nem a régi, megszokott dolgokban flangálunk. Mi azt mondjuk, hogy az “alsó” teszi a férfit, tehát ne a legrégebbi fekete boxerben induljunk el a szinglik útján. Egy vadító férfi fehérnemű tökéletes megoldás, hogy magabiztosnak érezzük magunkat, gondoskodjunk egy kicsit magunkról. 

A csomag sokkal jobban is néz ki ráadásul egy szaténban vagy egy hálóban, jóval gyakrabban jut majd eszünkbe az örömszerzés. A befektetés tehát közel sem felesleges pénzkidobás, sőt, ha párba állunk valakivel, akkor ő is biztosan örömmel fogadja majd az extra megjelenést. 

Itt az idő, hogy felkészüljünk!

Mármint a következő alkalomra, igen. Sosincs annál izgalmasabb, mint amikor várjuk az új lehetőséget, hiszen egyedülállóként ez bármikor bekövetkezhet, így nem lehetünk elég felkészültek. Dobjuk ki a régi óvszert és kerüljön a helyére egy vadiúj ultravékony, ízesített, esetleg bordázott típus. A latexmentes változatok szintén jó megoldást jelenthetnek azok számára, akik érzékenyek rá. A készlet maximalizásáért pedig irány beszerezni egy-két síkosítót, ami akkor is jól jön, ha éppen nincs kéznél egy partner sem.

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...