fbpx
8 C
Kecskemét
2024. április 18., csütörtök

FRISS HÍREK

Március 15-én megváltozott menetrenddel közlekednek a vonatok és buszok

- Advertisement -

A vonatok és buszok közlekedési rendje változik a MÁV-Volán járatainál március 15-én, az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóján – tájékoztatott a Mávinform.

Egy-két kocsival többet kapcsolnak a kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity (IC) vonatokhoz. A helyjegyek elővételi vásárlásától függően további többletkocsikkal készül a MÁV.

Az automatákat 5 százalékos kedvezménnyel lehet majd használni, online jegyet pedig 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak az utasok. A szokásos kedvezményekkel utazhatnak a gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok. A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt március 14-én 10 órától 15-én éjfélig vehetik igénybe.

A Volánbuszok szerdán a munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint közlekednek, március 14-én és 16-án pedig a munkanapra, tanítási napra meghirdetett menetrend lesz érvényben.

Hasonló cikkünk:  Szijjártó Péter: mi elégedettek vagyunk Oroszországgal

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...