fbpx
7 C
Kecskemét
2024. október 26., szombat

FRISS HÍREK

Mi a legdivatosabb nyaralási forma 2023-ban?

- Advertisement -

A lakóautózás!

A lakóautós nyaralás első és legfontosabb előnye a nagyobb szabadság. Ha lefoglalsz egy hotelszobát, apartmant vagy airbnb-s lakást, akkor helyhez vagy kötve. Ott a szállásod és kész. Ha hajnalhasadtáig a részegen gajdoló szomszédokat kell hallgatnod, akkor is. A lakóautóval viszont mehetsz kempingbe ha társaságra vágysz, de letáborozhatsz egy csörgedező patak partján, a homokos tengerparton, egy virágos réten vagy egy vadregényes erdőben, ahol csak ti vagytok.

Szinte teljesen el tudod kerülni az embereket, és úgy fedezhettek fel izgalmasabbnál izgalmasabb helyeket, hogy közben végig otthon vagytok.

Sokan annyira beleszeretnek ebbe az életformába, hogy folyamatosan hónapokig, évekig élnek és utazgatnak a lakóautójukban.

Ha a te fejedben is megfordult már, hogy ki kellene próbálni a lakóautózást, akkor jó hírünk van! Április 2-án Kecskeméten az Első Kecskeméti Lakóautó Simogató rendezvényen kívül-belül megnézhetsz egy hatszemélyes járművet, sőt, még 3 napos lakóautózást is nyerhetsz!

Hasonló cikkünk:  Négy napig éjszaka is repülnek majd a Gripenek, kérik a lakosság megértését

További részletek az „Elefánt Lakóautó – a hatalmas kaland” facebook oldalán

(x)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A sofőrök szerint veszélyessé vált egy forgalmas út Bács-Kiskunban, a Magyar Közút szerint ez ideiglenes

Egy olvasónk elmondása szerint Bács-Kiskun vármegyében, a Dunatetétlen és Harta közötti bekötőúton véleményes módszerrel és eszközzel vágtak ki aszfaltra...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...