fbpx

FRISS HÍREK

Rattan bútorok a kerti lakberendezések élvonalában

- Advertisement -

Utcákon sétálva egyre több helyen látunk szürke, sötétbarna, fekete, szőttes hatású masszív bútorokat a kertek udvarában, a teraszon, kiegészítve egy étkező- vagy egy kis dohányzóasztallal. Nem hiába lettek nagyon népszerűek ezek a bútorok, több szempontból is.

Rattan bútor bármilyen funkcióra

Amikor rattan bútorokat keresünk, fontos, hogy tudjunk többféle megoldásból is választani, ezt pedig az e-kert.hu rattan kerti garnitúra kínálatából nyugodtan megtehetjük. Attól függően, hogy általában milyen tevékenységeket szeretünk az udvaron csinálni, böngészhetünk és választhatunk, hogy melyik legyen az ideális választás.

Ha valaki inkább egyedül szeret egyet szunyókálni vagy olvasni, elegendő egy napozóágy. Ha jellemzőek a közös családi vagy baráti összejövetelek, akkor mindenképpen egy étkezőasztallal kiegészített garnitúra vásárlása a célszerű. Amennyiben a baráti társalgás, vendégvárás inkább délutánra tehető, javasoljuk a rattan kanapé vagy fotelek megvételét egy kisebb asztallal. Természetesen ezek kombinációja is elérhető.

Kint hagyható télen és nyáron is

Nem hiába egyre népszerűbb kerti bútor a rattan. Anyaga a polyrattan, amely egy újabb kutatási fejlesztés eredménye, melynek során szerettek volna egy olyan összetevőt létrehozni, amely rendkívül tartós, hosszú évekig lehet az ember társa otthonában, ugyanakkor nem igényel állandó jelenlétet és karbantartást.

Napjainkban nagyon sok termékről elmondható, hogy csak egy-két évre tervezik azért, hogy minél előbb újat vegyünk belőle. Ilyen ezekkel a kényelmes bútorokkal kapcsolatban egyáltalán nem tapasztalható. Az erős műanyag összetevő révén strapabíró, masszív konstrukciók, ugyanakkor a rattan szövés hatása miatt mindez nem robusztus, hanem inkább elegáns hatást kelt.

Hasonló cikkünk:  Nagyobb rálátást szeretne a pénzügyminiszter Matolcsy alapítványi birodalmára

Időtállósága az időjárás ellen is véd, ugyanis ellenáll a nagy hőingadozásnak, a nap- és az UV-sugárzásnak, így kint lehet hagyni hóban, fagyban, esőben, forróságban. Persze ha valakinek van tárolóhelyisége, például egy faháza, akkor javasolt télre betenni oda, hiszen ha van egy garázsunk, az autónkat sem hagyjuk kint. Az e-kert.hu-nál a kerti házak, szerszámtárolók bőséges választéka is rendelkezésre áll.

Változatos kiegészítők

A dohányzó- vagy étkezőasztalról, a napozóágyról már esett szó, de emellett még számos termék készül rattanból. Különféle szerszámtároló ládák is elérhetőek már, amelyekbe természetesen nem csupán szerszámokat, hanem a bútorok kiegészítőit, így takarókat, párnákat is el lehet pakolni. 

A párnák szinte minden kerti garnitúra részét képezik, szintén minőségi anyagból készültek és különböző színekben elérhetőek. Aki szereti a hintázás élményét, az egy rattan függőfotelt is beszerezhet szintén párnával. Az étkezőgarnitúrák igény szerint lehetnek 4, 6 vagy 8 személyesek. Minden termékhez rendkívül részletes információkat találhat, valamint ahol szükséges, ott összeszerelési útmutató is elérhető.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...