fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Rattan bútorok a kerti lakberendezések élvonalában

Utcákon sétálva egyre több helyen látunk szürke, sötétbarna, fekete, szőttes hatású masszív bútorokat a kertek udvarában, a teraszon, kiegészítve egy étkező- vagy egy kis dohányzóasztallal. Nem hiába lettek nagyon népszerűek ezek a bútorok, több szempontból is.

Rattan bútor bármilyen funkcióra

Amikor rattan bútorokat keresünk, fontos, hogy tudjunk többféle megoldásból is választani, ezt pedig az e-kert.hu rattan kerti garnitúra kínálatából nyugodtan megtehetjük. Attól függően, hogy általában milyen tevékenységeket szeretünk az udvaron csinálni, böngészhetünk és választhatunk, hogy melyik legyen az ideális választás.

Ha valaki inkább egyedül szeret egyet szunyókálni vagy olvasni, elegendő egy napozóágy. Ha jellemzőek a közös családi vagy baráti összejövetelek, akkor mindenképpen egy étkezőasztallal kiegészített garnitúra vásárlása a célszerű. Amennyiben a baráti társalgás, vendégvárás inkább délutánra tehető, javasoljuk a rattan kanapé vagy fotelek megvételét egy kisebb asztallal. Természetesen ezek kombinációja is elérhető.

Kint hagyható télen és nyáron is

Nem hiába egyre népszerűbb kerti bútor a rattan. Anyaga a polyrattan, amely egy újabb kutatási fejlesztés eredménye, melynek során szerettek volna egy olyan összetevőt létrehozni, amely rendkívül tartós, hosszú évekig lehet az ember társa otthonában, ugyanakkor nem igényel állandó jelenlétet és karbantartást.

Napjainkban nagyon sok termékről elmondható, hogy csak egy-két évre tervezik azért, hogy minél előbb újat vegyünk belőle. Ilyen ezekkel a kényelmes bútorokkal kapcsolatban egyáltalán nem tapasztalható. Az erős műanyag összetevő révén strapabíró, masszív konstrukciók, ugyanakkor a rattan szövés hatása miatt mindez nem robusztus, hanem inkább elegáns hatást kelt.

Hasonló cikkünk:  Tiborcz István értékmentőnek tartja a befektetéseit

Időtállósága az időjárás ellen is véd, ugyanis ellenáll a nagy hőingadozásnak, a nap- és az UV-sugárzásnak, így kint lehet hagyni hóban, fagyban, esőben, forróságban. Persze ha valakinek van tárolóhelyisége, például egy faháza, akkor javasolt télre betenni oda, hiszen ha van egy garázsunk, az autónkat sem hagyjuk kint. Az e-kert.hu-nál a kerti házak, szerszámtárolók bőséges választéka is rendelkezésre áll.

Hasonló cikkünk:  Tényleg fóliázni kellett a könyveket, és ha igen, miért?

Változatos kiegészítők

A dohányzó- vagy étkezőasztalról, a napozóágyról már esett szó, de emellett még számos termék készül rattanból. Különféle szerszámtároló ládák is elérhetőek már, amelyekbe természetesen nem csupán szerszámokat, hanem a bútorok kiegészítőit, így takarókat, párnákat is el lehet pakolni. 

A párnák szinte minden kerti garnitúra részét képezik, szintén minőségi anyagból készültek és különböző színekben elérhetőek. Aki szereti a hintázás élményét, az egy rattan függőfotelt is beszerezhet szintén párnával. Az étkezőgarnitúrák igény szerint lehetnek 4, 6 vagy 8 személyesek. Minden termékhez rendkívül részletes információkat találhat, valamint ahol szükséges, ott összeszerelési útmutató is elérhető.

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...