fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

3 hasznos kütyü, ami egyszerűbbé teszi a mindennapokat

- Advertisement -

A technika rohamos fejlődésének következtében számtalan olyan kütyü kapható manapság, ami valamilyen módon szórakoztatóbbá vagy épp egyszerűbbé teszi az életünket. Ezeket érdemes beszerezni és mindig magunknál hordani, hiszen bármikor jól jöhetnek. Ez főleg igaz az alábbiakra.

Powerbank

Te is azok közé tartozol, akikhez mondhatni már hozzánőtt az okostelefon és bizony nemcsak ott lapul a zsebedben, hanem sokat is használod? Nos, akkor neked bizonyára nem kell részletezni az akkumulátorok problémáját. Hisz legyen egy mobil bármilyen hiper-szuper, sajnos mindig hamarabb lemerül, mint kellene. Ez pedig roppant kellemetlen, főleg akkor, ha épp nincs áramforrás a közelben.

Kivéve akkor, ha van nálad egy a Tok-Shop.hu-ról vásárolt powerbank! Ezek a hordozható akkumulátorok, akár háromszor, négyszer annyi energiát képesek tárolni, mint amennyit a mobilod egy töltéssel felvesz, így életmentőek lehetnek, ha épp nincs a közelben konnektor és a készülék már nagyon könyörög némi “kraftért”. 

A powerbankot csak hozzá kell csatlakoztatni a telefonodhoz kábellel vagy anélkül, és már vándorolnak is át bele a milliamperek. Ha sokat vagy úton, akkor egyenesen kötelező tartozék.

Bluetooth fülhallgató

Ha a zenehallgatás számodra is az egyik legjobb időtöltés, akkor aligha indulnál el otthonról fülhallgató nélkül. Így bárhová magaddal viheted a kedvenc dalaidat, és a környezetedet sem zavarod a hangos muzsikával. 

Ám ha torkig vagy a folyton összegabalyodó, hamar kontakthibássá váló kábelekkel, akkor neked találták ki a Bluetooth füleseket. Hisz ki mondta azt, hogy a hangok továbbítása csak vezetéken keresztül lehetséges? Élvezd a szabadságot, amit a wireless technológia adhat! Hagyd nyugodtan a telefont a zsebedben vagy a táskádban, miközben hallgatod a kedvenc dalaidat.

Hasonló cikkünk:  A vita újabb fordulója, most az MNB szólt be a kormánynak

Ezek a fülhallgatók sportolás közben különösen praktikusak, hisz itt okozzák a legtöbb galibát az állandóan útban lévő kábelek. De a zene mellett akár telefonáláshoz is használhatod őket. 

Ez abból a szempontból örvendetes, hogy így mindkét kezed szabadon marad, mert nem kell a mobilt kézben tartogatni. Ha telefonáltál már bevásárlás közben, vagy a téli hidegben ácsorogva, akkor tudod, hogy ez mekkora előnyt jelenthet.

Okosóra

Egyszerűen frusztrált vagy, ha nincs kartávolságon belül a mobilod, mert egyetlen értesítésről sem akarsz lemaradni? Nos, akkor neked találták ki az okosórákat. Nem véletlenül hívják őket “csuklón hordható okostelefonoknak”, ugyanis a felsőbb kategóriás modellek már szinte mindenre képesek, amire egy mobil.

Lehet velük telefonálni, fülhallgatóhoz csatlakozni, megjelenítik az értesítéseket, letölthetsz rájuk különböző appokat, de némelyiken még kamera is van. És mindez akkora méretben, ami elfér a karodon! Megdöbbentő, hogy hol tart a mai technika, ugye?

Ha pedig ez még nem lenne elég, az okosórák az egészséges életmódban is támogatnak, hiszen képesek arra, hogy mérjék a pulzusod, monitorozzák az alvásodat és rögzítsék a lépésszámot, illetve az elégetett kalóriákat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...