Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A kecskeméti labdarúgócsapat kedvenc ellenfelei

- Advertisement -

Összegyűjtöttük, hogy a KTE melyik csapatok ellen teljesít a legjobban a történelme során.

A kecskemétiek a legtöbb győzelmüket a Honvéd és a Siófok ellen szerezték, mindkét ellenfelet 9-szer verték meg eddig a Unibet mobil oldal adatai szerint. A Honvéd ellen 47,1-es a győzelmi rátájuk, 19 meccs alatt hozták össze ezt a győzelmi számot, a Siófok ellen ennél jóval kevesebb meccs is elég volt, 12-ből nyertek meg 9-et, ami 75 százalékos győzelmi aránynak felel meg, ez pedig a legjobb azokkal a csapatokkal szemben, akik ellen már legalább 10-szer megmérkőztek.

A Siófok után a Vasas következik a sorban, ellenük 61,5 százalékban nyeri meg a meccseit a Kecskemét, eddig összesen 13-szor játszottak, és 8-szor nyerni is tudtak 4 döntetlen és egy vereség mellett. A lista harmadik helyén a Kaposvár következik 50 százalékkal, itt 12 meccsből 6 Kecskemét győzelem született, 6-szor viszont vereséget szenvedtek a somogyiaktól. Akik ellen még 40 százalék feletti győzelmi mérleget tud felmutatni a KTE a Honvédon kívül, az a Zalaegerszeg, a Győri ETO és a Pécs csapata.

A Siófok elleni 9 győzelemből a legnagyobb arányú egy 5-1-es siker volt még 2011-ben a Magyar Kupa negyeddöntőjének az odavágóján, amikor is 41 perc alatt már 4-0-ra vezettek a hazaiak, a 8. percben Tököli, a 10.-ben Vujovic, a 23.-ban ismét Vujovic, a 41.-ben pedig Savic talált a kapuba. A fordulás után Márton Dávid tudott szépíteni, majd Fehér Zoltán öngólja állította be a végeredményt. A Siófok elleni párharcok során egy siófoki labdarúgó szerezte a legtöbb gólt a sok vereség ellenére, Honma Kazuo 3-szor talált be a Kecskemét kapujába a Bet365 magyar oldal információi szerint.

A Kecskemét második kedvenc ellenfele a Vasas a győzelmi mérlegek alapján, akik ellen szintén volt már egy 5-1-es kiütéses győzelmet a KTE-nek. 2009-ben utazott egy nagy verésért a Vasas Kecskemétre, ekkor már a 3. percben örülhettek a hazaiak Csordás góljának, majd Alempijevic, Yannick és Montvai következett. A túloldalon Remilitől érkezett egy szépítő találat, végül pedig Montvai Tibor második gólja állította be az 5-1-es végeredményt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Mindent megtesznek, hogy megtisztítsák Kecskemétet a kábítószer-terjesztőktől – ígéri a rendőrkapitány

Húsz rendőr kezdi meg szolgálatát augusztus 1-jén Kecskeméten - mondta el a június 27-ei képviselő-testületi ülésen Timafalvi László rendőr...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version