fbpx
19.2 C
Kecskemét
2023. szeptember 23., szombat

FRISS HÍREK

A KTE a rendőrökkel kötött együttműködést

A kecskeméti focicsapat nagyszerű teljesítményt nyújt a pályán, de emellett fontosnak tartják azt is, hogy azon kívül is jó példát mutassanak. A lila-fehér együttes szorosabbra fűzte az együttműködést a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, mely akció keretein belül a szurkolók is jól jártak. A klub ezt a hírt tette közzé:

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és klubunk hivatalosan is szorosabbra fűzte az együttműködést. Ezzel a közlekedésbiztonsági, bűn- és baleset-megelőzési tárgyú kampányoknak aktív részesei leszünk a jövőben. A városföldi úton autózókat ellenőrizték a rendőrség munkatársai, akik kiemelt figyelmet szentelnek ezen belül a biztonsági öv használatára, mely sok baleset során életmentőnek bizonyult már. A szabályosan közlekedőket közösen lepték meg klubunk játékosaival, Bodor Zoltánnal és Gréczi Mártonnal, akik a KTE – Paks mérkőzésre adtak jegyet az előírásokat betartó sofőröknek, legtöbb esetben ezzel az ellenőrzéssel járó drukkot is oldva.

Hasonló cikkünk:  A KTE vezetőedzője értékelt az Európa Konferencia Liga-selejtezője után

Dr. Filus Andor, a klub ügyvezetője is jelen volt az első közös megmozduláson, amelyen elmondta, a jó szerepléssel járó népszerűség felelősséggel is jár, így teljes mellszélességgel támogatják a biztonságos közlekedést népszerűsítő kampányt, amelynek további állomásai és közös megmozdulásai is lesznek.

Hasonló cikkünk:  4-1-re győzte le a KTE a felcsútiakat. A csapat jó, a szolgáltatás a stadionban még hiányzik

A rendőrség április végéig még két hasonló akciót is tart Kecskemét területén, így több szempontból is érdemes szabályosan és körültekintően vezetni.

via NB1.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...