fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

A KTE a rendőrökkel kötött együttműködést

- Advertisement -

A kecskeméti focicsapat nagyszerű teljesítményt nyújt a pályán, de emellett fontosnak tartják azt is, hogy azon kívül is jó példát mutassanak. A lila-fehér együttes szorosabbra fűzte az együttműködést a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, mely akció keretein belül a szurkolók is jól jártak. A klub ezt a hírt tette közzé:

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és klubunk hivatalosan is szorosabbra fűzte az együttműködést. Ezzel a közlekedésbiztonsági, bűn- és baleset-megelőzési tárgyú kampányoknak aktív részesei leszünk a jövőben. A városföldi úton autózókat ellenőrizték a rendőrség munkatársai, akik kiemelt figyelmet szentelnek ezen belül a biztonsági öv használatára, mely sok baleset során életmentőnek bizonyult már. A szabályosan közlekedőket közösen lepték meg klubunk játékosaival, Bodor Zoltánnal és Gréczi Mártonnal, akik a KTE – Paks mérkőzésre adtak jegyet az előírásokat betartó sofőröknek, legtöbb esetben ezzel az ellenőrzéssel járó drukkot is oldva.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

Dr. Filus Andor, a klub ügyvezetője is jelen volt az első közös megmozduláson, amelyen elmondta, a jó szerepléssel járó népszerűség felelősséggel is jár, így teljes mellszélességgel támogatják a biztonságos közlekedést népszerűsítő kampányt, amelynek további állomásai és közös megmozdulásai is lesznek.

A rendőrség április végéig még két hasonló akciót is tart Kecskemét területén, így több szempontból is érdemes szabályosan és körültekintően vezetni.

via NB1.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...