fbpx

FRISS HÍREK

Amerikai Apache helikopterek tűntek fel Kecskeméten

- Advertisement -

Rengeteg helikopter tűnt fel szerda este Kecskemét fölött, majd leszálltak a repülőbázison. Egy kecskeméti spotter, Fodor Roland révén most fotókat is tudunk róluk mutatni.

A Katonatelepi közügyek csoportban terjedt el a hír még szerda este, hogy sok helikopter érkezett Kecskemétre. Több forrásból úgy értesültünk, amerikai gépekről van szó, és üzemanyag feltöltés miatt szálltak le az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál.

Fotó: Fodor Roland

Csütörtökön megkerestük a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztályát, mit lehet tudni a helikopterek érkezéséről, de levelünkre még nem válaszoltak. A bázis Facebook-oldalán és a honvedelem.hu oldalon sem számoltak be az eseményről.

Fotó: Fodor Roland

Egy kecskeméti spotter, Fodor Roland készített néhány fotót csütörtökön, amikor a helikopterek elhagyták a bázist. Tőle megtudtuk, hogy összesen 14 darab AH 64 Apache helikopter volt Kecskeméten, előbb egy nyolcas csoport, majd újabb hat szállt fel. Ezúton is köszönjük neki a képeket!

Hasonló cikkünk:  Japán teaceremónia is volt a kecskeméti Sakura ünnepen

Ha a HM esetleg reagál megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...