fbpx
24.5 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Lefocizta a KTE a Puskás Akadémiát Felcsúton, hármat lőttek a kecskeméti lilák

Több száz Felcsútra ellátogató lila-fehér szurkoló egyszerre sóhajthatott fel az első percben. Varga Bence kapus védése és a kapufa mentette meg a góltól a kecskemétieket, Plsek 11 méteres lövése ugyanis a lécről kifelé pattant. 5 perccel később viszont már a lila-fehérek örülhettek. Banó-Szabó passzolt a középen érkező Horváth Krisztofer elé, aki laposan a kapu közepébe lőtt, és ezzel a KTE a mérkőzés végéig nem is engedte ki a kezéből az irányítást.

A felcsútiak nem találták ellenszerét az okosan, elegánsan, sok lövéssel és sok passzal játszó Kecskemétnek. Ha Tóth Balázs nem véd remekül, a félidőben könnyedén 0:2-vel fordulhattak volna a csapatok. A lefújás előtt is Szuodovszki tekert a tizenhatos vonaláról a léc alá, ami majdnem gólt is ért.

Szabó István legénysége a második félidő első percétől a kapujához szögezte Hornyák Zsolt fiait, aminek meg is lett az eredménye. Az 50. percben növelte előnyét a Kecskemét. Egy szép beadás jött Banó-Szabótól, amire Szalai csapott le, és néhány méterről, kapásból a jobb alsóba lőtt. Nem állt meg a KTE, 5 perccel később újabb gólt szerzett Horváth Krisztofer. A Puskás kitámadott, majd labdaszerzés után Horváth kapott jó labdát, aki rávezette Batikra, kicselezte és 11 méterről a kapu közepébe lőtt, beállítva a végeredményt is. Az utolsó 25 perc irama valamivel visszaesett. A KTE cserélt, de továbbra is magabiztosan őrizte a labdát. A Felcsút begyűjtött néhány sárgalapot és kihagyott a 82. percben egy nagy helyzetet.

Hasonló cikkünk:  Három KTE játékos a magyar válogatottban

A KTE megérdemelten nyert Felcsúton. A kecskeméti lila-fehérek továbbra is a második helyen állnak. Jövő héten a Zalaegerszeg együttesét fogadják hazai pályán.

Hasonló cikkünk:  Három KTE játékos a magyar válogatottban

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...