fbpx

FRISS HÍREK

Lefocizta a KTE a Puskás Akadémiát Felcsúton, hármat lőttek a kecskeméti lilák

- Advertisement -

Több száz Felcsútra ellátogató lila-fehér szurkoló egyszerre sóhajthatott fel az első percben. Varga Bence kapus védése és a kapufa mentette meg a góltól a kecskemétieket, Plsek 11 méteres lövése ugyanis a lécről kifelé pattant. 5 perccel később viszont már a lila-fehérek örülhettek. Banó-Szabó passzolt a középen érkező Horváth Krisztofer elé, aki laposan a kapu közepébe lőtt, és ezzel a KTE a mérkőzés végéig nem is engedte ki a kezéből az irányítást.

A felcsútiak nem találták ellenszerét az okosan, elegánsan, sok lövéssel és sok passzal játszó Kecskemétnek. Ha Tóth Balázs nem véd remekül, a félidőben könnyedén 0:2-vel fordulhattak volna a csapatok. A lefújás előtt is Szuodovszki tekert a tizenhatos vonaláról a léc alá, ami majdnem gólt is ért.

Szabó István legénysége a második félidő első percétől a kapujához szögezte Hornyák Zsolt fiait, aminek meg is lett az eredménye. Az 50. percben növelte előnyét a Kecskemét. Egy szép beadás jött Banó-Szabótól, amire Szalai csapott le, és néhány méterről, kapásból a jobb alsóba lőtt. Nem állt meg a KTE, 5 perccel később újabb gólt szerzett Horváth Krisztofer. A Puskás kitámadott, majd labdaszerzés után Horváth kapott jó labdát, aki rávezette Batikra, kicselezte és 11 méterről a kapu közepébe lőtt, beállítva a végeredményt is. Az utolsó 25 perc irama valamivel visszaesett. A KTE cserélt, de továbbra is magabiztosan őrizte a labdát. A Felcsút begyűjtött néhány sárgalapot és kihagyott a 82. percben egy nagy helyzetet.

Hasonló cikkünk:  Rekordot döntött a futók létszáma Szentkirályon (galériával)

A KTE megérdemelten nyert Felcsúton. A kecskeméti lila-fehérek továbbra is a második helyen állnak. Jövő héten a Zalaegerszeg együttesét fogadják hazai pályán.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...