fbpx

FRISS HÍREK

Gyors és fájdalommentes alakformálást keresel a strandszezon előtt?

- Advertisement -

A jó idő beköszöntével egyre kevesebb ruhadarabot viselünk, így láthatóvá válnak a téli időszakban eltakart úszógumik, zsírpárnák. Általában tavasszal kezdjük el az intenzívebb edzést, a diétázást vagy a fogyókúrát, ezektől várva a gyors alakformálást. 

Nem mindig sikerül azonban a fürdőruhaszezonig a kívánt alakot elérni, így érdemes egyéb módszerekhez folyamodni, hogy a makacs zsírpárnák eltünjenek. A nyári strandszezon előtt érdemes kipróbálni a Legend Lift alakformáló kezelést, mely sebészeti beavatkozás nélkül képes karcsúsítani.

Kíméletes alakformálás

Az Aesthetica Orvosi Központ Legend Lift testkezelés során egyszerre több eredményt is elérhetünk. A kíméletes eljárás segítségével az izomépítés, bőrfeszesítés és zsírbontás egyben történik meg. Olyan területeken is hatékony, amelyekről csak nagyon nehezen és hosszú idő alatt lehet eltüntetni a felesleges zsírt, mint például a has vagy a fenék. Az eljárásról bővebben cikkünkből informálódhatsz.

Három technológia ötvözete

Más, hasonló eljárásokkal szemben a Legend Lift alakformáló kezelés három technológia ötvözete, mely látványos eredményeket garantál már az első kezelés után. A három összetevő – amely segít a tökéletes alakformálásban – a tripoláris rádiófrekvencia, a DMA (dinamikus izom aktiválási energia) és a mechanikus masszázs. 

A gyors és fájdalommentes kezelés során először a bőr feszességére ható rádiófrekvenciás technika végzi el feladatát, mely során a zsíranyagcsere serkentése történik és a kollagénszintézis. Ennek hatására a narancsbőr, valamint a zsírpárnák tűnnek el. 

Hasonló cikkünk:  Több, mint ötven vádlottja van a minisztériumokon átívelő korrupciós ügynek

Ezután a DMA kezelés a mélyizmokra hat, segítségével az izomzat épül, kezelésenként akár 22.500 izom-összehúzódással. Legvégül a mechanikus masszázs végzi a méregtelenítés serkentését a nyirokrendszerre gyakorolt hatással.

Izzadásmentes karcsúsítás

Az edzőteremben való izzadás és a sanyargató fogyókúra helyett érdemes kipróbálni az alig 30 perces kezelést, mely egyáltalán nem fájdalmas. A beavatkozás egyedülállóan bontja a zsírt, hatékony a has, csípő, comb, felkar, fenék, hát és térd, valamint az érzékenyebb toka és nyak környékén lévő zsírszövetek eltüntetésére.

Más eljárások és a fogyókúra során az eltűnt zsírszövetek helyén lógó bőr marad, főként a kényesebb területeken. A kombinált Legend Lift kezelés azonban ezt megakadályozza, hiszen egyből feszesíti is a bőrt, hőenergiával megemeli a szöveteket. A célzott módon történő zsírbontással a régóta alaktalan testrészeket is kordában tudjuk tartani.

Érdemes komplex kezeléssorozattal biztosítani a tökéletes és tartós alakformálást. Természetesen a siker érdekében tartózkodni kell a túl cukros italoktól és a finomított ételektől, illetve érdemes napi legalább 3 liter folyadékot is elfogyasztani. A kezelés közben intenzív hőérzet alakulhat ki, és néhány napig izomlázhoz hasonló érzést tapasztalhatunk, de fájdalom nem jár az eljárással.

(x)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...