fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Kábítószer hálózatot számoltak fel Baján és több településen

- Advertisement -

A bajai rendőrség arról értesült, hogy a településen és annak környékén különböző kábítószereket árul egy csoport. Több személy is a nyomozók látókörbe került, majd egy összehangolt akció keretén belül 8 helyszínen jelentek meg egyidőben a rendőrök. Az akcióban részt vettek a bajai rendőrökön kívül a főkapitányság munkatársai, a Bács-Kiskun, Baranya, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye kommandósai, kutyás rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egységei.

A rajtaütés, és a házkutatások során 8 férfit fogtak el, valamint kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók. Az egyik bajai helyszínen volt a legnagyobb fogás, ahol közel 6,3 kilogramm szárított növényi anyagmaradványt, 1090 darab ecstasy-t, 132 gramm kokaint és 40 gramm hasist, valamint mérlegeket foglaltak le. Az anyagokat szakértő vizsgálja.

Hasonló cikkünk:  Gyurcsány szerint nagy a nyomás a rendőrségen, hogy ellenzéki politikusok ellen lépjenek fel

Közel 7,3 millió forintot, 780 euro-t, laptopokat, telefonokat és tableteket foglaltak le a nyomozók vagyonvisszaszerzés céljából. Az elfogott férfiakkal szemben kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök az ügyben a csoport egyes tagjaival szemben kezdeményeztek letartóztatásokat.

via police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...