fbpx

FRISS HÍREK

Már nem kettő, hanem három klip is készült a Vörös-kastélyban – Frissítve!

- Advertisement -

A KecsUP is beszámolt a kunbaracsi Vörös-kastély körüli hercehurcáról, jobban mondva arról a két videóklipről, amik itt készültek, és ami alapján plágiumvád is felmerült.

Horányi Juli két héttel ezelőtt az Instagram-oldalán beszélt arról részletesen, hogy úgy látja, Rúzsa Magdi Elmegyek című videoklipje az ő korábbi, Sebzetten című klipjének másolata. A vádakra reagálva Rúzsa Magdi elismert néhány átfedést, de szerinte a közös helyszínen kívül nem jelentősek a hasonlóságok, így arra kérte Horányit, „ne beszéljen sületlenségeket”.

Most készül egy harmadik klip is, ami az ominózus kastélyban forog: Rácz Gergő és Orsovai Reni a minap ugyancsak az Instagram-oldalukra posztolták az új közös daluk hamarosan megjelenő klipjének néhány kockáját. A szóban forgó rövid előzetesben szintén feltűnik a háttérben a kunbaracsi Vörös-kastély – mindezt többet jelezték is az előadóknak a poszt kommentszekciójában.

Hasonló cikkünk:  Telex: Bács-Kiskun erős bástyája a Fidesz-KDNP-nek - választási körkép

A kastély eladó.

via 24.hu

Frissítés:

Trollkodás, vagy inkább marketingfogás volt az a kép, amin a Vörös-kastély látszódik Rácz Gergő újabb klipjében, ugyanis a hétfő este megjelent zenés mozgókép-összeállításban nem tűnt fel a kunbaracsi objektum. A dal címe, amihez a klip készült: Miért ne.

via Szeretlek Magyarország 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...