fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Nyitrai Zsolt szerint Schwarzenegger támogatja Orbán Viktort

- Advertisement -

Nyitrai Zsolt, a Fidesz képviselője új poszttal jelentkezett Facebook-oldalán, amelyen az látható, Arnold Schwarzeneggerrel futott össze.

Posztjához azt írta: „Arnoldot nagyon tisztelem, mert amibe belefogott, abban a csúcsra ért: sport, filmezés, politika. 🏆 Ezt tessék utána csinálni. Egyébként imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort. A Terminátor természetesen jófajta magyar borválogatással tér vissza az otthonába.🍷 Köszönjük, Arnold!💪🏻”

A Borsnak nyilatkozva Nyitrai elmondta, hogy a bécsi Hofburgban találkoztak egy konferencián.

„Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak Magyarország Kormánya. Közel egy évtizede indított egy zöld mozgalmat és alapítványt, ennek a konferenciájára kaptam meghívást. Közös kedves barátunk volt AndyVajna, akivel minden idők legjobb folytatását, a Terminátor 2-t forgatták. Szóval vannak közös témáink, örültem a találkozásnak” – mondta a képviselő.

Hasonló cikkünk:  Szijjártó Péter: mi elégedettek vagyunk Oroszországgal


via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...