fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Rétvári Bencét kiakasztotta egy LMBTQ képregény

- Advertisement -

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára indulatos, hosszúra nyúló Facebook-poszttal adózott kedden a kormányoldali meleggyűlölet oltárán.

A Pál utcai fiúk és az Abigél mellett bukkant a politikus egy ismerőse a Heartstopper nevű, „csókolózó fiúkat ábrázoló” képregényre, amiről be is számolt Rétvárinak. A posztban olvasható:

„Nem tudja a szülő, hogy most őt akarják provokálni, vagy a gyerekét átnevelni. A könyv leírásából kiderül, hogy a történet egy fiúról szól, aki vonzalmat érez egy másik fiú iránt. A címlapot és egy-egy oldalt elnézve, talán az a fő üzenete a könyvnek, hogy bármelyik tinédzserből lehet homoszexuális, mégha ránézésre a másik nem érdekli is. Ez a „társadalmi nemek” ideológiája, ez a gender vagy LMBT legfőbb tétele.”

Ezután hozzátette: „Szerintük a nemiség nem adottság, hanem társadalmilag választható és változtatható. Valódi szándékuk pedig a család relativizálása és gyengítése. A gender agresszív terjeszkedése már elérte a gyermek és ifjúsági irodalom minden korosztályát.”

A kormánypárt által rendszeresen hajtogatott szólamok is megjelentek a posztban: „a genderlobbi a legkisebbek felé indított átnevelő programot, amit a gyermekvédelmi törvénnyel és népszavazással sikerült megállítani, a veszélyek azonban nem múltak el, hiszen a tudjukkik újabb és újabb módon is a gyerekek közelébe akarnak férkőzni.”

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...