fbpx

FRISS HÍREK

Arcmaszk kisokos

- Advertisement -

Manapság millióféle arcmaszk közül válogathatsz a drogériákban és a kozmetikai webáruházakban. De a széles kínálat ellenére mégsem mindig teljesen egyértelmű, hogy melyik a legmegfelelőbb a bőrtípusod számára.

Ezért is gondoltuk azt, hogy összedobjuk ezt a kis útmutatót a leggyakrabban előforduló arcmaszkokról, és reméljük, hogy ezzel sikerül majd kicsit megkönnyíteni számodra legközelebbi választást.

Fátyolmaszk

A DOUGLAS arcmaszk kínálatában is megtalálható fátyolmaszk használata az utóbbi évek egyik legnagyobb bőrápolási trendjévé avanzsált, és ezen mi cseppet sem csodálkozunk. 

Ez a szérummal átitatott kis szövetlap ugyanis nem engedi elpárologni a bőr felületéről a nedvességet és a hatóanyagokat, hanem egy védőréteget képezve bezárja a bőrbe a magas minőségű összetevőket. Így az teljes mértékben beszívja őket, amelynek köszönhetően a maszk használata után nem kell lemosni az arcodat.

Az alkalmazása leginkább abban az esetben javasolt, ha a bőrödet az utóbbi időben nagyon sok olyan külső hatás érte, amely miatt dehidratálttá vált. De ebből a készítményből manapság már többféle verziót is készítenek, így nem csupán hidratálásra, hanem az aknés bőrrel vagy az egyéb bőrproblémákkal való küzdelemhez is találhatsz fátyolmaszkot.

Gélmaszk

A gélmaszk általában egy könnyű és hűsítő textúrával készül, amely hatékonyan segít abban, hogy a bőröd sokkal frissebbnek, hidratáltabbnak és ragyogóbbnak tűnjön. Ezt a készítményt leginkább akkor érdemes bevetned, ha egy fárasztó hét után úgy látod, hogy túlságosan fáradtnak és tompának tűnik az arcbőröd. 

Hasonló cikkünk:  Ezernyi református hívő nevében is nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását

Éjszakai arcmaszk

A bőrödnek alvás közben van ideje arra, hogy regenerálódjon, amit még produktívabbá tehetsz, ha lefekvés előtt felviszel az arcodra egy esszenciális zsírsavakat, hialuronsavat, tápláló vajakat és egyéb jótékony összetevőt tartalmazó éjszakai maszkot, amely gazdagon ápolja a száraz bőrt anélkül, hogy reggelre zsíros érzetet hagyna.

Agyag arcmaszk

Az agyagot már ősidők óta használják bőrtisztítás és bőrápolás céljából, ami nem is csoda hiszen az abszorpciós és adszorpciós képességeinek köszönhetően hatékonyan képes eltávolítani az arcbőr szennyeződéseit, és revitalizálni azt. Vagyis a tág pórusokkal, mitesszerekkel és aknékkal tarkított bőr esetében rendkívül hatékony segítségnek bizonyul.

De az sem utolsó szempont, hogy a benne található ásványi anyagoknak, nyomelemeknek és más jótékony hatású anyagoknak köszönhetően képes méregteleníteni, illetve megnyugtatni a bőrt, ami nagyon hasznos lehet bőrpír és irritáció esetén.

A fentebb is említett DOUGLAS webshopban mindegyik felsorolt típusból igazán magas minőségű termékek közül tudsz válogatni, így mindenképpen javasoljuk, hogy nézz szét az oldalukon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...