fbpx
15.8 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Ha tartályautó- vagy silócsatlakozó átalakítóra van szükség, akkor a minőségre feltétlenül figyeljünk oda!

- Advertisement -

Függetlenül attól, hogy tartályautóról vagy silóról van szó, rengeteg alkatrészből állnak. Ezek mindegyikének az állapotára kivétel nélkül oda kell figyelni. Ha az elhasználódás jelét mutatja bármelyik is, akkor minél hamarabb kell gondoskodni a cseréről. Aggódni szerencsére nem kell, mivel ma már mindegyiket könnyedén pótolhatjuk.

Az igazán hatékony és minőségi megoldás: az acél csatlakozó

Ha megnézzük a Weber Autotechnik tartályautó- és silószerelvényeinek széles kínálatát, akkor láthatjuk, hogy manapság már minden pár kattintással elérhető és beszerezhető. Nincs ez másképp a tartályautókhoz és silókhoz kapható csatlakozó átalakítók esetében sem. Ez az alkatrész hatalmas segítséget jelent, és igazán fontos a mindennapos használat során. Ma már olyan prémium minőségű változat is kapható belőle, mint az acél átalakító, szűkítő aljzat, ami hosszú távú megoldást jelent.

Utóbbi az egyik legfontosabb szempont, pláne, ha silóról vagy tartályautóról van szó. Ezekben a tárolókban általában élelmiszer, üzemanyag, bitumen, beton, vegyi anyagok és granulátumok találhatóak, amelyek megfelelő tárolása és használata kifejezetten nagy figyelmet igényel. Ezért is fontos az, hogy a tartályautó és siló esetében minőségi alkatrészeket használjunk, amelyek nem ideiglenes megoldást jelentenek csupán, hanem akár hosszú éveken keresztül is el tudják látni a rájuk bízott feladatokat. Ilyen például a már említett acél csatlakozó átalakító, szűkítő aljzat is.

Hasonló cikkünk:  Javaslat született a könyvek árkedvezményének tilalmára, pár napot adtak csak egyeztetésre

Milyen minőségi alkatrészeket lehet még beszerezni könnyedén?

Természetesen a tartályautóknak és silóknak nemcsak csatlakozó átalakítóra van szükségük, hanem más alkatrészek pótlása is előfordulhat. Aggódni nem kell, hisz áteresztőből, bilincsből, biztonsági szelepből és más csatlakozókból sincs hiány. Ezek mindegyike nélkülözhetetlen a megfelelő használathoz, mivel ha ezek közül csak egy is meghibásodik, a tartályautóban vagy silóban lévő áru tárolása máris nehézségekbe fog ütközni.

A szakemberek általában azt ajánlják, hogy mindig legyen legalább egy tartalék alkatrész a közelben, így ha a beszerzés mellett döntünk, mert kifogytunk, akkor ne csak egyet rendeljünk az adott termékből, hanem minimum kettő-három legyen a kosárban. Ezzel sokkal hatékonyabb lehet a javítás, akár órákon belül megoldhatjuk a cseréket.

Vannak igazán sérülékeny elemek is

A csatlakozók és szelepek viszonylag masszív alkatrészeknek számítanak. A tartályautók és silók esetében azonban vannak érzékenyebb területek is, mint például a csövek és feszítőgyűrűk. Mivel ezek szinte állandó használatban vannak, pláne amikor feltöltjük, vagy éppen kiöntjük a tároló tartalmát, így viszonylag gyorsan elhasználódnak a többi alkatrészekhez képest. Ezeket is könnyen beszerezhetjük akár percek alatt az online lehetőségeknek köszönhetően.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...