fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Ilyen volt, ilyen lett – gazzal benőtt libikóka Kunszentmiklóson

- Advertisement -

A kunszentmiklósi 70 milliós „teleprehabilitációs” program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes országgyűlési képviselő és a polgármester röhigcsél rajta – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A képviselő képeket is posztolt, amiken látszik milyen volt, és milyen lett a libikóka körüli terület Kunszentmiklóson. Ahogy írja:

„A kunszentmiklósi 70 milliós „teleprehabilitációs” program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes ogy képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. Azóta a gazt sem hajlandó levágni ott az önkormányzat, azt üzente a lakóknak, hogy ha használni akarják, kaszálják le maguk (remélem, majd a posztom hatására, legalább egyszer megcsinálják).”

A szemfülesek észrevehették, hogy Hadházy rosszul írta a kép jobb oldalán lévő szereplőt, ő ugyanis nem a helyi polgármester, hanem Mák Kornél, a Bács-Kiskun vármegyei közgyűlés alelnöke. A rend kedvéért nevezzük meg a másik libikókázót is, ő pedig Salacz László.

Hasonló cikkünk:  A jelek szerint Orbán Viktor politikai őrségváltásra készül

via Propeller

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...