fbpx

FRISS HÍREK

KCR teherautó nem csak szokványos szállítási, rakodási feladatokra

- Advertisement -

Egy családi ház építésekor is szükség van a nehéz vagy nagy kiterjedésű építőanyagok szállítására, rakodására, ami még egyes folyamatok házilagos kivitelezésénél is meghaladja a személyautók kapacitását, használhatóságát.

Megoldást jelenthet a bérelhető darus teherautó vagy más néven KCR, amely praktikus, 2 az 1-ben megoldás, hiszen nemcsak rakodásra, hanem árufuvarozásra is használható, és magánszemélyek éppúgy igénybe vehetik, ahogy cégek is, akár rendszeres munkára is.

Építőipari szállítmányozás

Nehéz, raklapos áruk, különféle gépek, betonelemek, de akár páncélszekrény vagy akár szobrok szállítmányozása, rakodása darus teherautóval könnyedén megoldható. A KCR bérlés lehet a megoldás, válassz olyan referenciákkal, szakmai tapasztalattal rendelkező, megbízható vállalkozást rakodással egybekötött fuvarozási feladatokra, mint amilyen a Prédio-Bau is!

Az építőiparban is sokféle anyag, eszköz emelésére és egyidejűleg szállítására is használható egy darus autó, így kedvezőbb és helytakarékosabb megoldás lehet, mint egy klasszikus tehergépkocsi és mellé valamilyen rakodó jármű vagy autódaru alkalmazása. Az építőanyagok mellett napkollektorok, mobilházak, konténerek szállítására is nagyszerű.

Mire használhatók még a darus autók?

Minden kisfiú álma egy darus autó vagy dömper, amivel a homokozóban éppúgy eljátszhat, mint a szobában. A valódi KCR teherautók is ehhez hasonlóan sokoldalúak, és a klasszikus építőipari alkalmazásokon túl sok minden másra is használhatóak, például járműmentésre, közvilágítási oszlopokon folyó munkák végzésére, kábeltelepítésre berendezések, konténerek mozgatására.

Hasonló cikkünk:  Magyar ügyfél rendelt egy szuperjachtot 100 millió dollárért

De gondoltad volna, hogy egy ilyen autó műalkotások, nagy méretű szobrok emelésére és szállítására is alkalmas, vagy hogy nemcsak páncélszekrények mozgathatók vele egyik helyről a másikra, hanem akár még összegyűjtött, lejárt pénzérmék és bankók is?

Legutóbb a kuna kivonásakor segítettek a KCR autók az óriási mennyiségű pénzérme elszállításában, de ez nem egyedülálló példa, hazánkban is hasonlóan zajlott az 1 és 2 Ft-osok kivonása.

Miért a bérlés?

Sokféle típusú és méretű KCR teherautó létezik a munkák jellegétől függően kialakítva, így igényeinknek megfelelően választhatunk. Azonban egy ilyen jármű beszerzése nem olcsó mulatság, így 1-2 munka erejéig nem éri meg vásárolni már azért sem, mert a karbantartás, fenntartás is sok pénzt emészt fel. Vannak azonban olyan cégek, akik darus teherautók bérbeadásával foglalkoznak, és kedvező konstrukciókat ajánlanak.

A bérleti konstrukció nagy előnye, hogy a feladathoz leginkább megfelelő járművet kapjuk, a kezelésben jártas, képzett szakemberrel együtt, ez a biztonsági előírásoknak is maradéktalanul megfelel. Nekünk csak a bérleti díjat kell fizetni, és sem a karbantartással, sem a vizsgáztatással nem kell törődni. 

A KCR teherautó bérelhető egyszeri vagy rendszeres szállítási feladatok gyors és pontos ellátására, vagyis miért vesződne a céged saját járművel megoldani a rakodási és szállítási feladatokat?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...