fbpx
17.1 C
Kecskemét
2023. szeptember 22., péntek

FRISS HÍREK

Miért használjunk digitális névjegykártyát?

A névjegykártyák alkalmazása elengedhetetlen az üzleti életben, de vajon milyen előnyökkel kecsegtet a digitális változat? Mai cikkünkben ezt a témát fogjuk kicsit részletesebben is körüljárni, így ha érdekel a téma, akkor érdemes lesz velünk tartani.

Kényelmes tárolás

Az online névjegykártyák sokkal könnyebben hordozhatóak, mint a hagyományos társaik, hiszen nem kell belőle egyszerre sokat készleten tartani. Csupán elég egy bankkártyaméretű kártya, melyet könnyedén magunknál hordhatunk az igazolványtartónkban vagy a pénztárcánkban. 

Így nem kell attól félnünk, hogy esetleg elveszik vagy megsérül. Ha szeretnél bővebben informálódni ezekről az exkluzív névjegyekről, akkor nézz szét a CardInMove weboldalán, ahol minden részletet megismerhetsz!

A digitális névjegyeken sokkal több adatot elhelyezhetünk, mint a tradicionális változatokon, hiszen nem vagyunk fizikai korlátok közé szorítva. Sőt, még akár több képi vagy videós anyagot is megjelentethetünk magunkról. Így sokkal jobban bemutathatjuk a vállalkozásunkat, illetve közelebb kerülhet hozzánk a fogadó fél. 

Ezek az apró gesztusok pedig meg tudják könnyíteni a jövőbeni kapcsolatfelvételt. Ez pedig minden vállalkozó vagy üzletkötő érdeke a találkozók alkalmával.

Költséghatékony megoldás

Az online névjegy alkalmazásával komoly költségeket is megtakaríthatunk. Hiszen amennyiben megváltozik rólunk valamely információ, akkor nem kell a nyomdába rohannunk egy újabb adag kinyomtatásáért, csupán annyi dolgunk lesz, hogy a kártyához tartozó applikációban átírjuk ezt az adatot. 

Hasonló cikkünk:  Demeter Szilárd: Konjunktúralovagok mindig is voltak

Így ezt a fajta névjegyet elég egyszer megvenni, hiszen utána számtalan alkalommal odaérinthetjük majd a leendő partnereink telefonjához átadva így magunkról az információkat.

Hasonló cikkünk:  Idén Szolnokon lesz a nemzetegyesítő búzaösszeöntés

A digitális névjegyek segítségével nagyobb interaktivitást érhetünk el, hiszen akár linkeket vagy fájlokat is csatolhatunk a profilunkhoz. Így pedig ezeket is meg tudjuk osztani a fogadó féllel, mely sokkal több információt hordozhat magában, mint a papíralapú változatok. 

Mivel a piacon még kevésbé elterjedtek ezek a kártyák, így igencsak kitűnhetünk a segítségével a versenytársak közül. Ez pedig rendkívüli szimpátiát tud kelteni a partnerekben, mely előnyünkre válhat a tárgyalások során.

Figyeljünk a szokásokra

Arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy az adott iparágban milyen szokások vannak. Így ha egy kicsit konzervatívabb ágazatban tevékenykedünk, vagy olyan körökben mozgunk, ahol nem annyira díjazzák a digitális újításokat, akkor érdemes lehet várni még az online névjegyek alkalmazásával.

Ha viszont olyan iparágban dolgozunk, ahol elfogadott a digitalizáció, akkor érdemes belevágni ezen exkluzív névjegyek alkalmazásába, hiszen számos pozitívumot kovácsolhatunk belőle. Reméljük, hogy te is elkezded alkalmazni az online névjegyeket, és kiélvezed az előnyeit az üzletkötések alatt. Sok sikert kívánunk hozzá!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...