fbpx
17.2 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Varga Judit: a Jóisten az áldások mellett próbatételeket is szánt a magyaroknak

Varga Judit igazságügyi miniszter a Petőfi Irodalmi Múzeumban tartott egy beszédet a Lőrincz Csaba-díj átadásán. Ebben új megvilágításba helyezte Magyarország létrejöttét:

„Amikor a Jóisten megalkotta Magyarországot, nem bánt szűkmarkúan az áldásokkal, de a magyaroknak szánt próbatételekkel sem.” 

Így folytatta: „Történelmi olimpiai arannyal ér fel”, hogy ennyi éven át szuverén és független nemzetként tudott megmaradni Magyarország.

A próbatételekből sem volt hiány az elmúlt években Varga szerint. „A válságok korát éljük, a válságoknak pedig mindig közük van az éppen fennálló világrend átalakulásához” – tette hozzá. Varga végül arról beszélt, hogy az Európai Unió soros elnökeként jövőre történelmi lehetőség elé néz Magyarország.

„Elnökségünk alatt egy szuverén, nemzetállamok által alkotott, autonóm és erős Európa képét fogjuk támogatni. Ennek keretét pedig az az európai keresztény konzervatív értékrend fogja képezni, amelynek az őshonos nemzeti kisebbségek védelme alapvető eleme.”

via 444

Hasonló cikkünk:  Róna Dániel: Orbán rendszere nem demokratikus, hanem spin diktatúra

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...