fbpx
19 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Ahhoz ragaszkodj, ami neked bevált!

- Advertisement -

Sokan vannak úgy vele egy-egy lakásfelújítás vagy építkezés során, hogy nehéz döntési helyzetbe kerülnek. Hiszen a barkácsáruházak, a szaniterkereskedések és a bútoráruházak telis tele vannak újdonságokkal. Egyre másra érkeznek az újabb modellek, amik már jóval többet tudnak, vagy épp csak másabb designnal bírnak, mint a jól megszokott, bevált darabok.

Ilyenkor sokan szinte a bőrükön érzik a nyomást, hogy az elvárásoknak megfeleljenek. Mert hát milyen ciki a már-már nosztalgikusnak számító darabot megvenni a modern kor vívmányait beépítő termékek helyett? Ha te is voltál már ilyen helyzetben, akkor mindenképpen olvasd el mai írásunkat!

Nem muszáj mindig újítani!

A WC-csészék és a hozzájuk kapcsolódó tartályok igencsak nagy fejlődésen estek át az utóbbi években, így aki a vizes helyiségeit újítja fel, az bizony nem kevés dilemmára számíthat. Ám jó, ha tudod, hogy azzal sincs semmi baj, ha a SaniterLine hagyományos WC-tartályai mellett döntesz.

Nem mindenki határoz úgy, hogy falba építhetős tartályt vagy monoblokk WC-t szeretne, ugyanis van, aki a klasszikus megoldást preferálja.

Számtalan előnye van a hagyományos tartályoknak is, éppen ezért teljesen érthető, ha valaki emellett a változat mellett teszi le a voksát. Persze ha nem is lenne előnye, még akkor is legitim lenne a döntés, hiszen mindenki saját maga rendelkezik az otthonáról, és hogy neki ott mi lenne a jó és a kényelmes!

Miért lehet jobb a hagyományos WC-tartály?

Hasonló cikkünk:  Az SK komáromi akkugyárából nyolc embert kellett kórházba szállítani

Ha szeretnéd érvekkel alátámasztani a döntésedet, csak hogy megnyugtasd magad, akkor hozunk belőle párat!

  • Először is nem kell falat bontani sem akkor, amikor beépíted, sem akkor, amikor esetleges elromlik a falba szerelhető változat. Aligha van annál kellemetlenebb, mint amikor fél évvel a teljes felújítás után verheted le a méregdrága csempét.
  • Könnyen takarítható, és mivel akár fentre is lehet helyezni, még csak túl sok helyet sem foglal.
  • A legtöbb szerelő kiválóan ismeri ezt a hagyományos típust, így nem kell szakembert vadászni egy esetleges meghibásodás esetén.

Ahogy láthatod, nem minden az újítás, nem minden a modern szaniterek garmadája, hiszen ami az elmúlt évtizedekben már bőven bizonyított, egészen biztosan megállja majd a helyét a te fürdőszobádban is!

A te várad!

Soha ne feledd, amikor épp az otthonteremtésen fáradozol! Nem egy lakberendezési magazinos enteriőrt kell megalkotnod, nem muszáj bevinned az otthonodba a legújabb technológiákat és vívmányokat, nem muszáj másnak megfelelned.

Csak azt engedd be az ajtódon, csak annak adj teret, ami igazán elnyeri a tetszésedet, amivel igazán komfortosan együtt tudsz élni és létezni. Ha így teszel, akkor egészen biztosan olyan fürdőszobát és olyan otthont teremtesz magadnak és a családodnak, amelybe nagyszerű érzés lesz nap mint nap hazatérni, vagy ahol igazán komfortos lesz minden nap könnyíteni magadon és tisztálkodni, felfrissülni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...