fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Idén Tőserdőn lesz a Reggae Camp

- Advertisement -

Három év kényszerpihenő után Lakitelken, a Tőserdő Autóskemping területén rendezik meg az LB27 Reggae Campet. Az esemény július 25-tól 29-ig tart majd, ahol fellépnek mások mellett Sena, MC Kemon, Copy Con, Manaky, PASO és a Ladánybene 27.

A Holt-Tisza mellett a jamaicai reggae muzsika kedvelői és művelői jönnek össze öt napra. A reggae legfontosabb üzenete, a béke és szeretet, a tisztelet és az összefogás jellemző a rendezvény hangulatára – közölték a szervezők.

A Reggae Camp a magyar előadókat helyezi fókuszba idén. Határainkon innen és túlról érkező magyar zenekarok, dj-k, sound systemek, MC-k alkotják a felhozatalt a fesztivál négy zenei helyszínén.

„Jamaica zenéjére és a benne rejlő nyugalomra-békére most talán még nagyobb szükségünk van, ezért a Camp egyik fő küldetése, az egymás iránti tisztelet és szeretet idén kicsit nagyobb betűkkel lesz felvarrva a zászlónkra” – idézte Bodnár Tibort, a fesztivál főszervezőjét, a Ladánybene 27 vezetőjét a közlemény.

Hasonló cikkünk:  Ultramaratont teljesített a nyárlőrinci jegyespár (galériával)

via ma.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...