Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Műanyag nyílászáró beépítése – A legfontosabb szempontok

- Advertisement -

A jól megtervezett asztalosipari termékek iránti növekvő kereslet, az ablakok és ajtók minőségének és funkcionalitásának fejlődéséhez vezetett. A PVC nyílászárók az esztétikai szempontokon kívül különféle feladatok ellátásához is hozzájárulnak. Ezek közé tartozik a természetes fény javítása a házban, a szigetelés, az energiatakarékosság, a zaj-, és a környezetszennyezés csökkentése.

Megvan az ideális nyílászáró? Már csak a megfelelő beszerelés hiányzik!

Egyre nagyobb a kereslet az alacsony karbantartást igénylő, energiatakarékos PVC ablakok és ajtók iránt. Az emberek egyre többre értékelik, ami miatt az ajtó és ablakipar gyors ütemben növekszik. Mindez viszont csak akkor hatékony, ha az ablak-, és ajtó beépítés szakszerű kivitelezéssel történik.

Műanyag nyílászárók beépítése dióhéjban…

Az első a helyszíni felmérés, a pontos méretek meghatározása. A gyártási folyamat után jön a legfontosabb lépés, a precíz beállítás. A PVC nyílászáróknak rengeteg előnye van, de csak akkor érvényesülnek, ha a beszerelés során helyesen vannak beállítva. Rossz beszereléssel a legminőségibb nyílászáró is elveszti pozitív tulajdonságait.

Megfelelő beállítás utáni előnyök

Költséghatékonyság

Ha otthonunkról van szó, mindannyian kivételes minőségre vágyunk, elfogadható áron. A házak vásárlása, berendezése és díszítése, valamint napi karbantartása drága. Ha itt-ott kis összegeket spórolunk, a hónap végén látható lesz a megtakarítás! A PVC profilok egyik legnagyobb előnye, hogy jóval alacsonyabb az ára a többihez képest.

Tartósság

Felülmúlja a többi hagyományos anyagot, megfelelő karbantartás esetén, akár 50 évig is eltarthat. További előnyt jelent a rozsdásodás és vetemedés elkerülése, a fával vagy fémmel ellentétben hosszú évekig megőrzi alakját és szilárdságát.

Rossz időjárás elleni védelem

Nem kell aggódni a nedvesség vagy a víz beszivárgása miatt, nem befolyásolja a hőmérséklet, mindig könnyedén nyílik és záródik.

Minimális karbantartás

Nem rothad, nem korrodálódik, festeni sem kell, mert sokféle színben kapható. Időnként elég letörölni egy nedves ronggyal.

Hőszigetelés

A műanyag keret segít megőrizni a hőt, miközben megakadályozza a páratartalom és a hideg levegő bejutását a házba. Az PVC berendezések szigetelő tulajdonságai felülmúlják a fát, sokkal környezetbarátabbak.

Hangszigetelés

Ismeretes, hogy a PVC rendszerek jobb hangszigetelést biztosítanak. Az ajtó-, és ablak beépítés professzionális hozzáértéssel nagyon ajánlott, hiszen utána garantáltan érezhető lesz a külső zajok csökkenése. Akit eddig állandóan bosszantott az utca zaja, annak azonnal megoldást jelenthet. Segítségükkel nyugodtabb környezetet teremthető az otthonokban!

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version