fbpx

FRISS HÍREK

Programajánló: Szombati RuhaCsereBere a Zöld Misszióval

- Advertisement -

Szombaton rendezi második ruhacsere napját a kecskeméti Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt. A korábbi alkalommal sok ruha cserélt gazdát, és még több ruha gyűlt össze a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt részére. A szervező ezúttal is ajándékokkal, kreatív workshopokkal és különleges pékáruval várja a résztvevőket.

Időpont: július 15. 9.00 – 14.00

Helyszín: Füzes utca és a Vágó utca közötti füves placc a Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt mellett (6000 Kecskemét, Vágó utca 3.)

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Az egyes kihelyezett programokon belül van, ami hozzájárulási díjat tartalmaz.

A progran leírása:

A Zöld Misszió RuhaCsereBere abból a célból jött létre, hogy lehetőségetek legyen a már megunt, de jó állapotban lévő ruhadarabokat, cipőket, táskákat, egyéb kiegészítőket, amik csak foglalják a helyet az otthoni ruhásszekrényben, fenntartható módon árusítani, ami másnak lehet kincset ér.

Hasonló cikkünk:  Újabb helyreigazítási pert veszített el elsőfokon a Kecskeméti Médiacentrum

A részletek és a regisztráció elérhető az esemény Facebook oldalán.

Kép: Zöld Misszió

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...