fbpx

FRISS HÍREK

Rablás lett a megígért szexből: saját gázsprayjével fújta le a nő a férfit, majd elvitte a pénzét

- Advertisement -

Rablás és több lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben a Kecskeméti Járási Ügyészség. Tavaly júniusban a vádhatóság szerint az ígért szexuális szolgáltatás helyett kirabolta férfi ismerősét, de kiderült a nyomozás során az is, hogy többször tankolt benzinkutakon úgy, hogy egyáltalán nem fizetett az üzemanyagért, vagy boltban parfümöt lopott.

Dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a megyei főügyészség szóvivője a tavaly június 1-jén este történt rablással kapcsolatban azt közölte: az elkövetéskor 20 éves vádlott nő Kecskeméten beült egy ismerőse furgonjába és kimentek a város szélére azért, hogy ott szexuális szolgáltatást nyújtson a középkorú férfinak.

Itt történt az eset / Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

A sértett sofőr a légyott reményében előre átadott a vádlottnak 5 ezer forintot, majd az autóból kiszállva megkerülte a furgont. Amikor a jobb első ajtón be akart szállni a nő mellé, ő a légyott helyett a férfi középső ülésen tartott, saját gázsprayjével támadt a kuncsaftjára. A sértett a támadás következtében átmenetileg elveszítette a látását, így védekezésre képtelen állapotba került. Ezt kihasználva a rabló kivett a férfi műszerfalon hagyott pénztárcájából 190 ezer forintot és elfutott” – így írta le a bűncselekményt az ügyészség. Kérdésünkre dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna azt is elmondta, az eset a Raktár utca meghosszabbításában, egy betonos részen történt.

Hasonló cikkünk:  Indul a szezon, Szolnokon már ugranak a honvédség ejtőernyősei

A sértett furgonja / Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

A nyomozás során kiderült, hogy számos lopás is köthető a vádlott nőhöz. Így például több alkalommal tankolt benzinkutakon fizetés nélkül. Az első feltárt esetben tankolást követően még bement a vásárlótérbe, de rögtön sarkon is fordult arra hivatkozva, hogy kint felejtette a bankkártyáját. Következő alkalommal már be sem ment a shopba.
A nőnek mindezek mellett bolti parfümlopás, valamint lopott bankkártyákkal való sikertelen pénzfelvételek miatt is felelnie kell. Egy kecskeméti családi ház éjszakai kifosztásánál a helyszínt figyelve segítette a tettestársát, azonban a sértett álmából felriadva megzavarta őket, így a zsákmányolt két mobiltelefont menekülés közben eldobták.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő nővel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza, az ügyben Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...