fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Vízbe fulladt egy férfi fürdés közben a kecskeméti szabadidőközpontnál

- Advertisement -

Fürdés közben elmerült egy férfi hétfőn Kecskeméten, a szabadidőközpontban lévő tóban. Az eltűntet nagy erőkkel keresték, de már csak a holtteste került elő.

Frissítés (17:31): megkaptuk a Hírös Sport Nonprofit Kft. közleményét:

2023. július 16-án, vasárnap este, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban illetéktelenül tartózkodott két férfi, és ismeretlen körülmények között az egyikük a vízbe fulladt, a tó nem fürdőzésre kijelölt területén. A kollégáink a helyszínen segítették a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját.
A tragédia miatt részvétünket fejezzük ki az áldozat hozzátartozói számára.

Tekintettel arra, hogy a haláleset körülményeit vizsgálja az illetékes hatóság, további tájékoztatást az ügyben nem tudunk nyújtani.
Az eset kapcsán szeretnénk felhívni minden kedves látogatónk figyelmét a létesítmény házirendjének betartására! Továbbá szeretnénk kérni a fokozott figyelmüket és felelős magatartásukat a fürdőzésre kijelölt területek használatakor.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont területén található tavakban fürdeni, vízben tartózkodni kizárólag a strand területén, az ezen célból kijelölt partszakaszon van lehetőség. A Szabadidőközpont egyéb területein történő fürdés szigorúan tilos!

Korábban írtuk:

Hétfőn délután kaptunk arról üzenetet egy olvasónktól, miszerint aznap holttestet találtak Kecskeméten a szabadidőközpontban, a tóban. Ezzel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget és a katasztrófavédelmet, valós-e az információ és ha igen, mit lehet erről az esetről tudni. A rendőrségtől azt is megkérdeztük, indult-e eljárás az ügyben.

Hasonló cikkünk:  A hirdetőtáblák és a politikai reklámok is napirendre kerülnek a közgyűlésen

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy tegnap este egy férfi fürdés közben elmerült a szabadidőközpontban lévő tóban. Az eltűntet nagy erőkkel keresték, de a mai napon már csak a holtteste került elő. Az ügyben a rendőrség közigazgatási eljárást folytat” – közölte kedden délelőtt a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Kerestük a Domb Beachet is, ők miről tudnak, mi történt. Az a közösségi oldalukról kiderült, hogy hétfőn délelőtt közölték vendégeikkel, aznap csak délután nyitnak ki, majd délután újra posztoltak, hogy aznap már nem fogadnak vendégeket. „Sajnos nem rajtunk múlik a nyitás” – írták. Kedden délelőtt azt közölték, hogy délben nyitnak.

Frissítés! A Domb Beach szerkesztőségünkkel azt közölte, „valóban történt egy sajnálatos haláleset, de nem strandvendéggel, és nem a strand részen”. Azt ígérték, a Hírös Sport Nonprofit Kft.-vel (amely a szabadidőközpontot üzemelteti) közösen kiadnak egy sajtóközleményt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...