fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Akinek van 400 milliója, most megveheti a tiszakécskei „aprajafalvát”

Időről időre felfedezi magának a sajtó a tiszakécskei aprajafalvát, a KecsUP is beszámolt róla itt és itt. Most a Blikk fedezte fel, ahogy fogalmaznak a „legnagyobb csendben, magányban, immáron két évtizede – a természet és egy gyönyörűre megálmodott, s csaknem készre épített üdülőparkot”.

Tóth János, Tiszakécske polgármestere elmondta a lapnak, hogy „eddig minden tulajdonos igazából befektetésnek vásárolta meg az egészet, hogy haszonnal adja tovább. Nem költöttek rá egy fillért sem azóta, hogy elhagyatottá vált a terület. A házak állapota a félkésztől még messze van, a hatalmas közösségi térnek meg csupán a falai állnak.”

A polgármester szerint még nem késő megmenteni az épületeket, viszont javítani kell a tetőt, és hátravan még a víz, fűtés, villany, szakipari munkák. Erre most esély is kínálkozik, mivel úgy tudni, hogy a tulajdonos eladásra kínálja az ingatlan együttest.

Hasonló cikkünk:  Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót tartanak Kiskunfélegyházán

A terület azonban nem teljesen kihasználatlan, például egy airsoftballklub szervez néha csoportos összecsapásokat itt. A klub vezetője elmondta: „Havonta egyszer gyűlnek össze a vendégek, akkor együtt kijövünk. Ezek a házak a sok ajtó- és ablaknyílással, beugróval ideális terepnek számítanak, a játékosok élvezik. A tulajjal mi állapodtunk meg, béreljük a területet.”

A klub vezetője is megerősítette a polgármester információját, újra hirdetik az egész területet, úgy 400 millió forint az ára.

Hasonló cikkünk:  Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót tartanak Kiskunfélegyházán

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...