fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Az elegáns női szandál minden hölgynek jár!

- Advertisement -

A nyári időszakban előkerülnek a cipősszekrényekből a szandálok és a papucsok, amelyek megfelelő szellőzést biztosítanak a lábnak. A kényelem mellett praktikusak is, hiszen nem engedik meg a kellemetlen izzadást, aminek így a következményeivel sem kell számolnunk. 

Sokféle szandált is találhatunk a VIBA cipő webáruház női cipő kínálatában, amelyek kiváló társaink lehetnek a melegebb hónapokban. Vannak köztük hétköznapi viseletek is, amelyek kitűnően megállják a helyüket a mindennapokban. Ám mi van akkor, ha valamilyen ünnepi alkalomra vagyunk hivatalosak? Akkor is viselhetünk szandált? Vagy csak a tűsarkú a megfelelő ezeken az eseményeken?

Az elegáns női szandál

A női szandálok ma már annyiféle kivitelben kaphatóak, hogy találhatunk köztük elegáns és egészen exkluzív darabokat is. A gyártók és a tervezők arra is gondolnak, hogy nyáron is legyenek megfelelő kiegészítők a csinos és ünnepi öltözékhez. 

Általában a magas sarkú típusok a dekoratívabbak, amelyek ráadásul a lábak vonalát is ízlésesen kihangsúlyozzák. Azonban azok a hölgyek se keseredjenek el, akik nem szeretik, vagy nem bírják viselni a magas sarkú szandálokat, mert a laposak között is akad bőven takaros darab. 

Az elegáns öltözék megköveteli a stílusában megegyező, mutatós lábbelit is, úgyhogy lehetőleg ne rontsuk el a megjelenésünket egy oda nem illő cipővel. Minden ünnepi alkalom megérdemli a kifogástalan külsőt, ami személyiségünket is jelképezi. 

A klasszikus fekete női szandál

Hasonló cikkünk:  Egyes vállalkozások eladására kötelezhetné a tulajdonosokat a GVH, ha veszélybe kerülne az ellátásbiztonság

A fekete szín kifinomultságot és letisztult eleganciát tükröz, nagyon szofisztikált küllemet kölcsönöz viselőjének. A klasszikus fekete női cipők és szandálok soha nem mennek ki a divatból, örök slágerek maradnak. 

Népszerűségüket nemcsak esztétikus kinézetüknek köszönhetik, hanem annak a ténynek is, hogy a fekete szín minden más árnyalathoz tökéletesen illik. Ennélfogva bármilyen ruhához párosítható egy ízléses fekete lábbeli. Szerencsés, ha tartunk legalább egy párat a cipősszekrényünkben, mert erre bármikor szükségünk lehet. 

Bizonyos események megkövetelik a visszafogottságot, a fekete szandálok és cipők erre is kiválóan alkalmasak, hiszen szolid a kinézetük. Ha azonban élénkebbé akarjuk tenni a megjelenésünket, azt a táskával vagy magával az öltözetünkkel is megtehetjük. A fekete cipő igazi jolly joker a cipőtárolóban!

Minőség mindenek felett

Ahhoz, hogy tökéletesen kényelmes, emellett tartós is legyen a cipőnk, mindenképpen a minőséget kell választani. Nem érdemes beérni az olcsó, de silány darabokkal, mert előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetben találjuk magunkat. 

Egy magas minőségű, színvonalas cipő kitartó és hű társunk lesz több szezonon keresztül is, amennyiben rendeltetésszerűen használjuk, és megfelelően gondozzuk. A cipők tisztításán túl az ápolásáról sem szabad megfeledkezni, hiszen az biztosítja a tartós kivitelt. 

Mindig a leírásnak megfelelő szereket használjunk csak az adott lábbelire, tartsuk be az utasításokat!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...