fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Egy kijevi óvóhelyről is jelentkezett Novák Katalin

- Advertisement -

Óvóhelyen – légi riadó Kijevben – írta Novák Katalin magyar köztársasági elnök ahhoz a képhez, amit a Berealre posztolt. Novák az ukrán fővárosban egy kijevi óvóhelyre kényszerült. A köztársasági elnök mellett ott volt Schanda Tamás kabinetfőnök is, valamint a TEK kommandósai.

Kedden utazott Ukrajnába Novák, ahol többek között meglátogatta a beregszászi Szent Kereszt Felmagasztalása-templomot, ellátogatott egy óvodába Kijevben, ahol ajándékokat is osztogatott. A Krími Platform nevű nemzetközi találkozón is részt vett, itt a nyitóbeszédet Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mondta.

A köztársasági elnök azt mondta a fórumon, hogy „Ukrajna területi integritása vitán felül áll”, vagyis vissza kell állítani azt – írta meg a Telex. Novák hozzátette, átérzi Ukrajna fájdalmát, amely áldozatot vállalva a jogaiért harcol és amelynek helye van Európában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés


via 444

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...