fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Hetekre bezár a Kecskeméti Fürdő, a bérletesekkel komolyan megfizettetik a karbantartás árát

- Advertisement -

„Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a kötelező éves karbantartási munkák miatt 2023. augusztus 28-án hétfő reggeltől szeptember 8. péntek estig a Kecskeméti Fürdő zárva tart. Tervezetten szeptember 9. szombattól a fürdő minden szolgáltatása ismét használható lesz” – hívta fel a látogatók figyelmét a Kecskeméti Fürdő. Hozzátették: amennyiben a karbantartással az illetékesek a kijelölt határidő előtt végeznek, úgy a fürdő hamarabb kinyit majd. Addig is a látogatók a szomszédos szabadtéri Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot, azaz a strandot használhatják, ami a fürdővel megegyező nyitvatartási rend szerint, 6-21 óra között lesz látogatható.

A fürdő üzemeltetője kiemelte: a strandon a fürdős bérletek felhasználására nincs lehetőség, azokat október 31-ig, a fürdő jegypénztáránál, a zárva tartással megegyező időtartammal hosszabbíthatók meg. Végül megjegyzik, a karbantartási munkák a vendégek magas színvonalú kiszolgálása érdekében történnek.

Fotó: kecsup.hu

Csakhogy a fürdő látogatói egyáltalán nem nyugodtak a karbantartás miatt, a lezárás bejelentése óta sokan a felháborodásuknak adtak hangot. „Nem tartom korrektnek, hogy elkérik a 2300 forintos teljes árú felnőtt belépőt attól is, aki egyébként 50 alkalmas úszóbérlettel rendelkezik az uszodához (aminek az ára 56.000 és 129.000 forint között mozog – a szerk.), az élményfürdőbe pedig csak az 1-1,5 órás edzés miatt menne be” – írta többek között egy hölgy a fürdő közösségi oldalán. Mellette többen hozták fel azt is, hogy a fürdő vendégeit arra a strandra terelik át, aminek az állapota erősen kérdőjeles, azaz több csúszda használhatatlan, a park pedig ápolatlan.

Hasonló cikkünk:  Hirtelen "sivatag" közepén találta magát a béka

Ám ezek a kommentek csak egy rövid ideig voltak olvashatók, mivel ezeket a mostanában divatos struccpolitika elve mentén az oldal adminisztrátora egyszerűen letiltotta.

Természetesen a karbantartás kapcsán megkerestük a Kecskeméti Fürdő üzemeltetőjét, a Hírös Sport Nonprofit Kft.-t, ám ahogyan a múltban többször, úgy kérdéseinkre most sem kaptunk választ. Amint ez mégis megtörténik, úgy cikkünket azonnal frissítjük.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...