fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Vérszegény prank videókat posztol egy kecskeméti róka

- Advertisement -

Kecskemét főterén eddig is nagy volt az esély a kellemetlen találkozásokra esténként. Most egy rókajelmezes férfi is csatlakozott az olyan jelenségek mellé, mint a lerázhatatlan éneklő férfi vagy az éjszakai cigányprímás. A rókát egy kamera követi. A Fix Fox csapat live adásokban jelentkezik, majd viccesnek szánt videókat posztol Instagramon és TikTokon. Nem minden találkozás megrendezett.

@fixfox.hu_offical

Háborút hoztál el róka 🦊🦊🦊#fixfox #prank #hungary #Fixfox

♬ original sound – Fix-Fox Magyarország

Bár ebben a videóban Fix Fox épp nem csinál sok mindent, a prank hashtag itt is szerepel. A szó eredetileg csínyt jelent, de a kétezres évek óta inkább szívatós videóknak hívták a hazai diákok a műfajt, amiben egy (általában megrendezett) gyerekes prankre túlzó reakciót adnak az áldozatok. A rókát például rendszeresen megkergetik rajzfilmes stílusban.

Még ma is készülnek friss prank videók olyan témákban, amik leginkább egy 12 éves gyerek fantáziáját mozgatják meg: fürdőruhás nők, ijesztgetés, és státuszszimbólumok rongálása. Fix Fox fényes nappal forgatott videói megrendezettek, és ezt a hagyományt követik.

A megrendezett jelenetben baltával töri össze valaki telefonját / Forrás: fixfox.hu

Az egyik beépített pár legalább négy felvételen szerepel, mindig ugyanazzal a nagy felháborodással.

A kedvenc részletünk az üres babakocsi / Forrás: fixfox.hu

Az esti portyázások azonban nem megrendezettek, ahogy az első videó láttán érzett szekunder szégyen is valódi. Fix Fox egyelőre ártatlannak mondható dolgokat tesz a hétköznapi járókelővel. Vízibombával és vízipisztollyal üldözi a téren az embereket, akiknek viszont nincs döntési joga abban, szerepelni akarnek-e egy elavult trendet és provokatív játékot népszerűsítő csatornán.

A dolog értelmetlenségét csak fokozza, hogy a kamera mögött álló férfi hangja megegyezik az Ucca embere TikTok csatorna egyik riportere hangjával. A csapat egy időben mini interjúkat készített Kecskemét belvárosában, különböző háttérből érkező embereket megszólaltatva. Reméljük, később kreatívabb, esetleg a riportokhoz hasonló anyagokkal állnak elő a nézettségért. 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...