fbpx

FRISS HÍREK

A szegedi Fidesz egy lelkes, új vezetőt keres magának

- Advertisement -

Lemondott Bartók Csaba a Fidesz Csongrád-Csanád vármegyei 1-es országgyűlési választókerületi elnöki posztjáról és a párt szegedi alapszervezetének elnöki posztjáról. Mint mondta, mérföldkőhöz érkezett életében, és olyan döntést kellett meghoznia, amivel egy közösség után a saját érdekeit szolgálhatja.

A Szegeder a szegedi halászléfőző fesztiválon kérdezte a párt helyi tagjait, hogy ki követheti Bartókot, valamint, hogy általában hogyan látják a jövőt a szegedi Fideszben, főleg a választási kampány elején.

Német Ferenc újszegedi önkormányzati képviselő elmondta, örül annak is, ha megy, meg annak is, ha jön Bartók, szerinte ők motiváltak és szeretnének többet dolgozni.

„Én jó katona vagyok, teszem a dolgomat, csapatban kell dolgoznunk” – mondta, majd hozzátette, elfogadták Bartók döntését, mert ha ő úgy érezte, hogy új vezető kell a csapat élére, aki lelkesebb és „jobban húz”, akkor érthető a lemondása.

Tápai Péter, a szegedi Fidesz-frakció vezetője szerint „baromi egyszerű” a helyzet: Bartók Csaba lemondott, és kész. „Ez egy olyan szakasz, ami után adni kell teret a fiataloknak” – mondta.

Hasonló cikkünk:  Magyar Péter: a Fideszre nagyon is jellemző a nepotizmus

A választási esélyeket úgy látja, hogy sokkal jobban el kell érteniük az embereket, mert Botka Lászlóék az elmúlt évtizedekben nagyon jók voltak ebben. Ő sokkal hamarabb kezdené a tervezést és a kampányt is. Tápai szerint a város egyáltalán nem jól működik.

A halászléért sorban várakozók közül két idősebb hölgy azt sem tudta, hogy kicsoda Bartók, de sok boldogságot és Isten áldását küldték neki.

A lap szerette volna megkérdezni Mihálffy Bélát, aki a Fidesz egyik legnépszerűbb karaktere a városban és környékén, de ő a város másik végében, a kiskundorozsmai kakasfőzőversenyen vett részt. Mire az újságíró átért oda, Mihálffy már eltávozott, pont a halászléfőzésre – vagyis elkerülték egymást.

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...