fbpx

FRISS HÍREK

Egy szolnoki fideszes képviselő „dollárbaloldalazása” szül indulatokat

- Advertisement -

Kállai Mária szolnoki fideszes országgyűlési képviselő dollárbaloldalt emleget közösségi oldalán, miközben a Fidesznek kedves szervezetek, alapítványok, társaságok és minden, ami a rendszert szolgálja, szinte fuldoklik a közpénzben, amit a kormányzópárt biztosít számukra – írja a Szol24.

A lap a jól ismert magyar közmondást idézi: más szemében a szálkát is meglátja, miközben a sajátjában a gerendát nem. A kormány az ellenfeleit mindenféle attrakcióval megfosztja forrásaiktól, a saját kegyeltjeinek önti a milliókat, milliárdokat, legyen az szállodaépítésre vagy helyi álcivil, de fideszes egyesületi működésre biztosított közpénz – írják.

Aztán ha az ellenzék valahonnan nagy nehezen pénzhez jut, akkor rásütik, hogy dollárbaloldal.

Kállai Máriának a közpénzből biztosított jövedelme havonta 1,6 millió forint, és a hétköznapok fáradalmait fonyódi kis nyaralójában piheni ki. A lap szerint ezt egykori általános iskolai tanítóként nemigen tehetné meg.

Egy bejegyzésben Kállai így ír:

„A “guruló dollárok” célja, hogy Magyarországot az amerikai háborúpárti álláspont irányába mozdítsák el. Nem hagyjuk!!”

69 hozzászólás érkezett a bejegyzéshez, de csak huszonhat olvasható, a többit cenzúrázhatták. Néhány, még ki nem húzott hozzászólás:

Hasonló cikkünk:  Miért jönnek kínai rendőrök Magyarországra?

“Háborúpárti álláspontja Oroszországnak és támogatóinak van, mivel Oroszország indította el a háborút Ukrajna ellen, először 2014. február 27-én a Krímben, majd teljeskörűen 2022. február 24-én.”

“Az adófizetőktől ellopott pénzen kampányol a Fidesz!”

Egy másik Kállai-bejegyzés pedig így szól:

„A dollárbaloldal meg akarja félemlíteni a magyarokat, hogy ne szavazzanak olyan politikusokra, akik a magyar népet helyezik az első helyre. Nem hagyjuk!”

Egy hozzászólás a kevésből:

“Micsoda, egy aljas ember maga, a maffiabandájával együtt! Nagyon roszul néz ki az egész államháztartás, óriási a hiány, hazudoznak össze-vissza, megint mindenki hibás, csak ti nem. Miféle aljasság, amit műveltek!?”

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...