fbpx

FRISS HÍREK

Ha egy meleg ölelésre vágysz…

- Advertisement -

Mindenkinek van egy régi, bolyhos kedvenc köntöse, amitől a világ minden kincséért sem válna meg. Lehet, hogy egy régi pamut, frottír vagy selyem. Akármilyen is, de megnyugtató, ha körbeölel: talán azért, mert valahol az otthon melegét jelképezi, a biztonságot, a pihenést, a nyugalmat.

Aztán persze vannak funkcionális köntösök is: amiket kórházi tartózkodásra vásárolunk vagy divatos darabok, amikben wellnesshétvégékre járunk, de ott vannak a szexi darabok is, amiket csakis csábításhoz használunk.

Ismerkedjünk új köntösökkel!

Miért ne kutathatnánk új köntösök után? Ki tudja, lehet, hogy egy újabb szerelmetes darabra bukkanunk! Az OKÉ női köntös kínálata igen csábító. A webáruház jóvoltából nem kell detektívnek állnunk, hiszen mindent megtalálunk egy helyen: igazi melengető vagy épp csábos kincsekre bukkanhatunk, és rendelésünk után egy nappal már az új szerzeményben kortyolgathatjuk a kávénkat.

Választási kritériumok

Mindenkinek más elképzelése van az ideális köntösről. Van, aki a szatén tapintásáért rajong, de olyan is akad, aki a pamutra esküszik. És akkor a színekről még nem is beszéltünk.

Summa summarum, a praktikum azért egy csomó mindent meghatároz.

  • A szatén köntösök például megfelelőek az otthoni munkához. Nem akadályozzák a mozgásod, nem melegedsz ki bennük, és olyan csinosak, hogy bárki becsengethet hozzád, nem kell pironkodnod a megjelenésed miatt.
  • Uszodába vagy wellnesshez olyan jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező darabot válasszunk, mint a pamut vagy a mikroszálból készült, csuklyával ellátott darabok.
  • A fürdőköpenyeket nem hódításhoz találták ki, de a frottírból készült modell sok mindenért kárpótol. Megspórolhatjuk vele a törülközőhasználatot is, hiszen fantasztikus, szívmelengető érzés a forró vízből egy lágy, ölelő, meleg puhaságba burkolózni.
  • És innen már csak egy ugrás mindenki kedvence: a borongós, fázós napok vigasztalója, a pihe-puha női köntös.
Hasonló cikkünk:  Bőröndvásárlás előtti útmutató: minden, amit tudni érdemes

A top sztár wellsoft köntös

A napok már láthatóan rövidülnek, és nemsokára megérkeznek a hidegebb időszakok: ilyenkor még jobban vágyakozunk egy kis kényeztetés után. A fárasztó nap elteltével, a munkából hazaérve jól esik belebújni egy finom, meleg ruhadarabba, aztán meginni egy forró teát, tévét nézni, olvasni. Ebben a pihenésre, relaxálásra szánt időszakban a legjobb társ a pihe-puha női köntösök etalonja, a wellsoft köntös.

Olyan finom az ölelése, mint egy plüssmackóé, viszont a kezelése sokkal egyszerűbb. Könnyen mosható, gyorsan szárad és formatartó. Egyszóval bírja a gyűrődést.

Jópofa mintákkal, sokféle színben elérhető, de ami a leglényegesebb: idővel a legjobb barátod lesz, és azon kapod magad, hogy egyre többször alszol el benne a kanapén.

A női köntös ezerarcú: nemcsak kényelmes, hanem elegáns, sőt még szexi is lehet. Ha nem ragadunk le egyetlen darabnál, akkor alig bírjuk megállni, hogy ne legyen belőle egyre több.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...