fbpx

FRISS HÍREK

Sorozatos áramszünetek a Nyíri út környékén, a szolgáltató keresi a hiba pontos helyét

- Advertisement -

Olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy az elmúlt két napban legalább hat alkalommal rövid ideig tartó áramkimaradás volt a Hosszú utcán, a Nyíri úton és környékén. Az MVM-hez fordultunk az ügyben.

Olvasónk jelezte, hogy múlt vasárnap, azaz szeptember 10-én délután három alkalommal, éjszaka kétszer, valamint hétfőn, szeptember 11-én délután egy alkalommal áramszünet volt Kecskeméten a Hosszú utcán, a Nyíri úton és környékén.
„A kimaradások 1-2 percesek, de a háztartási gépeknek, wifi eszközöknek nem használnak ezek az áramingadozások, áramlökések, a riasztók egy részét pedig elindították éjszaka. Jó lenne tudni, hogy mi az oka ezeknek, és meddig fognak ismétlődni” – írta olvasónk.

Az ügyben megkerestük az MVM-et, és hétfőn délután 4 óra után már választ is kaptunk az MVM Démász Áramhálózati Kft.-től:

Hasonló cikkünk:  Épületeket és hatalmas parkolót akarnak a kínaiak Szegeden, kis Grófó okítja a szolnokiakat, Vas megyében bujkál Varga Judit és új párja

„Az MVM Démász Kecskemét várost ellátó egyik középfeszültségű kábelhálózatán üzemzavar lépett fel, ez hat ki a kisfeszültségű hálózatra és ezt érezhetik ügyfeleink. Kollégáink jelenleg is keresik a hiba pontos helyét és mindent megtesznek a mielőbbi elhárítás érdekében” – közölte a szolgáltató.

Kérdésünkre közölték azt is: a tervezett áramszünetekről az ügyfelek értesítést kapnak levélben postai úton, és elektronikus úton is, amennyiben email-címük rendszerükben rögzítve van. Emellett honlapjukon is lehet tájékozódni: www.mvmhalozat.hu MVM Démász – ügyfeleinknek – lakossági ügyfelek – tervezett áramszünetek menüpontban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...