fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Sorozatos áramszünetek a Nyíri út környékén, a szolgáltató keresi a hiba pontos helyét

Olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy az elmúlt két napban legalább hat alkalommal rövid ideig tartó áramkimaradás volt a Hosszú utcán, a Nyíri úton és környékén. Az MVM-hez fordultunk az ügyben.

Olvasónk jelezte, hogy múlt vasárnap, azaz szeptember 10-én délután három alkalommal, éjszaka kétszer, valamint hétfőn, szeptember 11-én délután egy alkalommal áramszünet volt Kecskeméten a Hosszú utcán, a Nyíri úton és környékén.
„A kimaradások 1-2 percesek, de a háztartási gépeknek, wifi eszközöknek nem használnak ezek az áramingadozások, áramlökések, a riasztók egy részét pedig elindították éjszaka. Jó lenne tudni, hogy mi az oka ezeknek, és meddig fognak ismétlődni” – írta olvasónk.

Az ügyben megkerestük az MVM-et, és hétfőn délután 4 óra után már választ is kaptunk az MVM Démász Áramhálózati Kft.-től:

Hasonló cikkünk:  Tizenöt hónap után újra lesz közmeghallgatás Kecskeméten

„Az MVM Démász Kecskemét várost ellátó egyik középfeszültségű kábelhálózatán üzemzavar lépett fel, ez hat ki a kisfeszültségű hálózatra és ezt érezhetik ügyfeleink. Kollégáink jelenleg is keresik a hiba pontos helyét és mindent megtesznek a mielőbbi elhárítás érdekében” – közölte a szolgáltató.

Hasonló cikkünk:  Öt Puma-Gripen repül a NATO "nagymacskás" találkozójára Kecskemétről

Kérdésünkre közölték azt is: a tervezett áramszünetekről az ügyfelek értesítést kapnak levélben postai úton, és elektronikus úton is, amennyiben email-címük rendszerükben rögzítve van. Emellett honlapjukon is lehet tájékozódni: www.mvmhalozat.hu MVM Démász – ügyfeleinknek – lakossági ügyfelek – tervezett áramszünetek menüpontban.

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...