fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Csökkent a milliós négyzetméterárat meghaladó vidéki városok köre

- Advertisement -

A harmadik negyedévre csökkent a milliós négyzetméterárat meghaladó vidéki városok köre – derült ki az Otthon Centrum saját felméréséből csütörtökön. Ezek szerint vidéken az új építésű lakások kínálati négyzetméterára átlagosan 995 ezer forint volt, ami az előző negyedéves értéknél 2,1 százalékkal magasabb, és éves összevetésben 15 százalékos áremelkedést jelent.

Sopron a legdrágább a vidéki városok közül, itt 1,26 millió forintos az átlagár négyzetméterenként, viszont az előző negyedévi értéknél alacsonyabb. Második helyen Debrecen áll 1,15 millió forintos négyzetméterenkénti kínálati átlagárral, Szeged pedig 1,07 millió forinttal a harmadik legdrágább megyei jogú város.

Győr, Eger és Veszprém is a milliós táborban volt tavaly év végén, de azóta mind a három városban mérséklődtek az árak.

Hasonló cikkünk:  Viktor a TikTokon - a Fidesz stratégiája a fiatalok megszerzésére

A legolcsóbb Békéscsaba az új építésű lakások terén, itt négyzetmétere 605 ezer forint. Hódmezővásárhely a második legkedvezőbb árfekvésű város, 700 ezer forinttal.

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...