fbpx

FRISS HÍREK

Jótékonysági nap a Vadaskertben: munkatársuk beteg kisfiának kezelésére gyűjtenek december 10-én

- Advertisement -

A Kecskeméti Vadaskert egyik munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. Levente családját folyamatosan támogatja a Vadaskert kollektívája, december 10-én a látogatók segítségére is számítanak.

Mint a Kecskeméti Vadaskert ügyvezetőjének, Tokovics Tamásnak szerkesztőségünknek küldött leveléből kiderül, egyik kedves munkatársuk gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején.

„A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. Levente az orvosokat megcáfolva, kitartó kis hősként egy hónapos küzdelem után idén október 30-án elhagyhatta az intenzív osztályt. A későbbiekben csontvelő-transzplantációra lesz szüksége, már keresik számára a megfelelő donort. Otthon két testvére (egy 13 éves és egy 3 éves fiú) és édesapja várja haza. A kezelések elején járnak, még nagyon sok van hátra, a tartalékaik elfogytak, számukra egyre nehezebbek a mindennapok” – tudtuk meg.

Hasonló cikkünk:  Nőkről, de nem csupán nőknek szól a Kecskeméti Nemzeti Színházban bemutatott Naptárlányok

A Kecskeméti Vadaskert kollektívája folyamatosan támogatja a családot, most a látogatók segítségét is kérik.

Idén december 10-én, vasárnap minél több látogatót várnak a Vadaskertbe, mert az aznapi bevételt Leventének és családjának ajánlják fel támogatásként. Látványetetésekkel, ajándék arcfestéssel, forró teával is készülnek.

„Kérünk szépen mindenkit, hogy ezen a napon, ha teheti, látogasson el az Állatkertbe, ezzel is segítve Levente gyógyulását! Hálás szívvel köszönjük!” – zárul Tokovics Tamás levele.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...