fbpx
17.3 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

Te sem elégszel meg a silány utánzatokkal?

- Advertisement -

Talán senkinek sem kell nagyon bemutatni azt a jelenséget, amikor egy márka logóját és nevét némileg átalakítva akar valaki “maradandót” alkotni a piacon. Ugye, mindenkinek nyilvánvaló, hogy mennyire kudarcra ítélt elgondolás ez? Ha fejből próbálod felidézni a csíkos, az ugró állatos vagy épp a pipás márkákat, tudod nagyon jól, hogy azt nem veszed meg, amelyiken fordítva dőlnek a csíkok, fordítva ugrik a jószág, vagy épp balkezes tervező alkotta meg a pipát.

Hogy mindezt miért mondjuk? Mert a minőség csak az eredetiben garantált. Vagy némely kirívó esetben az élethű változatban. Mutatjuk is, hogy mire gondoltunk!

Vibrátor vagy dildó?

Szerencsére ma már egyre kevésbé számít tabunak vagy kirívó esetnek az, ha valaki szexuális segédeszközöket használ. A kínálat bőséges, épp ezért sokszor dilemma előzi meg a vásárlást. A Vágyaim.hu kínálatában kapható élethű dildók talán nem hiába olyan népszerűek.

Bár talán a vibrátor az, amire mindenki elsőre gondol, a dildót sem szabad kihagyni a számításból. Hogy miért nem?

Többek között azért, mert nem mindenki van oda a rezgésért, akad rengeteg olyan hölgy, aki jobban szereti a saját kezében tartani az irányítást, és azt részesíti előnyben, hogy saját maga határozza meg a mozgás erősségét és intenzitását.

Sőt, akár azért is lehet nyerő választás a dildó, mert azt akár a zuhany alatt, akár a kádban, akár nyaralás alkalmával a tengerben is be lehet vetni amolyan titkos fegyverként.

Nélkülözhetetlen használati tanácsok

Persze attól még, hogy ennyire praktikus, nem jeletni azt, hogy mindenhogy lehet használni, éppen ezért, ha arra vágysz, hogy a Vágyaim.hu áruházából egy élethű dildót szerezz be, akkor a következőkkel mindenképpen számolj:

Hasonló cikkünk:  A NAV bírságainak megemelése mellett több más pénzbüntetési tételt is növelt a kormány

Használat előtt, vagyis a csomag megérkezése után alaposan mosd el meleg szappanos vízzel a kiegészítőt. Aztán persze minden használat után és előtt is tégy hasonlóképp!
A szárítás tekintetében a legjobb, ha hagyod megszáradni, ám ha erre nincs módod, akkor csakis olyan anyagú kendővel törölj, amiből nem válnak ki apró darabok, hiszen azok a dildón ülnének meg, és jutnának be egyenesen a szervezetedbe.
Még a leggondosabb tisztítás mellett is javasolt az óvszer használata.

Láthatod hát, hogy még azért van pár teendőd, mielőtt a lovak közé csapnál, de hidd el, megéri adni a maximális higiéniára, hiszen úgy minden sokkal élvezetesebb.

Párban, egyedül, vízen, égben, szárazföldön!

Ahogy már fentebb is részleteztük, ennek az élethű és rendkívül sokoldalú szexuális játékszernek nagyon sok előnye van! Így többek között az is, hogy kis helyen is elfér, így bármikor magaddal viheted, soha nem maradsz kényeztetés nélkül. Sőt, akár felcsatolható változatot is tehetsz a virtuális kosaradba, így sokkal több módon tudsz átlépni az öröm kapuján.

Talán mondanunk sem kell, hogy mindezt megteheted egyedül is, de párban is! Sőt, akármilyen variációjú páros bevetheti az extrább élmény érdekében. Nincs más tennivaló hátra, mint ellátogatni a fent említett webshopba, és kiválasztani a hosszra és vastagságra ideális darabot!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...