fbpx

FRISS HÍREK

A Covid-oltáshoz megadott email címeken is reklámozzák a nemzeti konzultációt

- Advertisement -

A HVG egyik olvasója jelezte, hogy a Covid-oltásokhoz évekkel ezelőtt megadott email címre kapott egy levelet a Kormányzati Tájékoztatási Központtól, ami így kezdődik:

„Tisztelt Hölgyem/Uram! Már az interneten is ki lehet tölteni a szuverenitásunk védelméről szóló konzultációs kérdőívet. Olyan kérdésekről van szó, amelyek alapvetően befolyásolják hazánk gazdaságát és biztonságát.”

A levél szerint „Brüsszelben úgy döntöttek, hogy elindítják a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával. Továbbra is azt akarják, hogy járuljunk hozzá a háború finanszírozásához. Ők nem kérdezték meg ezekről az embereket, de a magyar kormány megteszi. Kérjük, mondja el Ön is véleményét, erre most már az interneten is van lehetőség.”

Friss fejlemény, hogy szavaztak a csatlakozási tárgyalások elindításáról, amiről Orbán kivonult, hogy ne kelljen szavaznia, és nélküle egyhangúan dönthessenek Európa vezetői. Majd blokkolta a döntést, hogy az EU 50 milliárd eurós támogatást adjon Ukrajnának.

Hasonló cikkünk:  Áder János szerint Orbánt bele akarják keverni a kegyelmi ügybe

Friss fejlemény az is, hogy a szakértők Covid-járványra figyelmeztetnek. Az egyik variáns egyébként már szeptemberben megérkezett, amiről a kormány tudott is, de nem árulták el. Jön is egy új oltási program.

A nemzeti konzultáció nem friss fejlemény, az már egy hónapja elindult.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...